Какво да сложим в куфара си според типа почивка

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Лятото вече е в разгара си! Вадете от гардероба всички цветни и леки дрехи, които имате, забравете за панталоните, черния цвят и затворените обувки.

Без значение каква е лятната ви дестинация, ние ще се погрижим да пристигнете стилно и неотразимо. От Малдивите до Несебър – уверете се, че сте взели всичко необходимо, което едновременно ви носи комфорт и елегантност.

Според морското ви настроение, сме ви подбрали най-подходящите комбинации.

Френски Прованс

Ако лятото сте планували почивката си във френския Прованс, заложете на романтична и леко небрежна визия. Със сигурност ще ви трябва шапка, като цвета зависи от цялостната ви визия, но нашето предложение е за бяла/цвят шампанско или бежова капела . Температурите със сигурност предполагат и рокля, с която да се почуствате като френска шик героиня от роман на Флобер, с кройка, която подчертава фигурата, комбинирана с обувки на платформа със закачливи фигури.

Роклите тип балон и късите разкроени модели са хит и тази година! Всичко това, естествено, трябва да се побере в удобен куфар от висококачествен материал, за по-голяма сигурност с брава с код. Не пропускайте и плажна хавлия с морско настроение.

Въпреки покачването на термометъра, летните вечери могат да бъдат доста коварни. Застраховайте се с лятна жилетка с дантелен гръб (да, дантелата никога няма да излезе от мода). Тук вече може да изберете и вариант в черно или тъмносиво, както и асиметричен модел в крещящ цвят.

Истинското лято предполага и нов бански! Тук всичко зависи от вашата фигура и лични предпочитания. За дамите с по-голям бюст много добър избор е модел с подплатени секси чашки с подложки, които могат да се премахват и тънък колан с елегантен акцент. За по-неуверените от вас и тази година има страхотно разнообразие при целия бански, който носи винтидж настроение и комфорт!

Дамските сандали в бяло са задължителна част от вашата Прованс визия! Те си отиват с абсолютно всичко и допринасят за завършен вид на романтичния ви френски вид! Тюркоазените ниски обувки и тази година са на челно място при тенденциите.

Малдиви

Почивка на Малдивите предполага малко по-различно облекло от френския Прованс! Изберете многоцветен бански, за предпочитане направо плажен комплект, което ще ви спести мисленето по съчетаване на материи и цветове. Изчистеният бял модел с твърди чашки е класика в жанра за по-традиционните от вас.

Без значение дали вече сте избрали шапка, това не изключва автоматично един друг важен аксесоар, а именно очилата! Не забравяйте да заложите на очила със защита, които предпазват очите ви от лъчите и в същото време са страшно шик! Ретро моделите и тази година са котешки и закачливи.

Почивката си е почивка, но ако решите да вземете със себе си лаптоп, не пропускайте и красив калъф за преносим компютър от еко кожа и свеж цвят. Ако ви е по-удобно, може да заложите на раница или куфар, а защо не и охлаждаща поставка или универсална стойка. А за останалата част от багажа, естествено, пак се връщаме на куфарите, несесерите и плажните чанти.

Каква би била една почивка на Малдивите, без романтична вечер на плажа? Вместо традиционната вечеря в ресторант, направете пикник по залез, като най-добър приятел в това изживяване ще бъде луксозна чанта за шампанско с две чаши. Тук в употреба отново може да влезе плажната кърпа и чанта, в която да поберете всички нужно.

Освен задължителната рокля, за Малдивите ще ви е нужна и другата най-добра приятелка на всяка жена – Нейно Величество полата! Мини полата от тюл с ластична талия се комбинира лесно с топ и е много практична. А към цялата тази визия идеалният завършек са красивите и удобни чехли, отново актуални са тези с пръстен, както и гумените варианти за плажа.

Капри

Италианско ви е? Искате да изглеждате като елегантна и красива италианка? Няма проблем, това е лесно достижимо! Връщаме се отново на въпроса за слънчевите очила, като мъжките модели преобладават в сив цвят  и кръгли стъкла. Плетеният бански е идеален за италианския плаж, както и всичко  цветно и изрязано!

Нали знаете как хубавият аксесоар може да промени коренно всяка една визия? Ето защо авторските бижута ще ви направят неотразима, без значение къде се намирате! Брошка, колие, пръстен, текстилен гердан…не ги пренебрегвайте и ще забележите разликата.

Италианското слънце е безпощадно, затова не тръгвайте без къси панталонки, сред които дънковите модели   са много лесни за съчетаване! Най-много си отиват със сандали на платформа и предпочитаните анатомични чехли.

Така…италианският ви дрес код е готов, но остава още един важен въпрос, а именно раницата за пикник, която ще направи горещия следобед с една идея по-комфортен и вкусен.

Биг Сур

Ако сте от малкото щастливци, които почиват там, се уверете, че няма да забравите нещо, което да ви помрачи почивката! Дамските слънчеви очила в бяло  и моделите с  цветни рамки,  ще ви донесат щипка плажен дух. А защо не и син вариант на очилата тип бъбреци?

Така, вече сте на мечтана почивка и идва ред на тоалета ви за вечерта на някой плажен бар. Какво по-подходящо от ефирна риза или изчистена бяла ленена със закачлив принт? Естествено и ризите тип туника са страшно подходящи, леки и удобни! При банския заложете на комфортен и стилен вариант или цял бански в долната част тип бикини с връзки. За  плажните комплекти заложете на добра материя!

Няма да е лятна визия, ако забравите да си вземете гащеризон. Най-хубавото на този избор е, че няма да се чудите как да го съчетаете, както е при полата и късите панталони. Дънковият гащеризон е небрежен, удобен и в същото време ефектен. Дамските чанти с вътрешно несесерче ви позволят да поберете всичко, което ви е нужно и да сте отразими в същото време! За мъжете вариантите за ежедневни чанти са безкрайни!

В Биг Сур имате възможност да покажете стил и класа с обувки цвят бордо на висок ток, които ще придадат елегантност и на най-семплата визия. А и, както знаем, токчетата, след диамантите, са най-добрите приятели на жената…

Продуктите открихме в международната платформа за онлайн търговия Kaymu.bg, в която всеки може да купува и продава! В тази изключително лесна за използване платформа са събрани на едно място всички онлайн магазини.