Whistler D13VR – компактен и висококачествен

1
Добави коментар

Инцидентите по пътищата, за съжаление, съпътстват шофирането и невинаги можем да контролираме ситуацията. Видеорегистраторите са устройства, които не могат да премахнат инцидентите, но могат значително да ви помогнат в концентрацията, спокойствието и сигурността на пътя. Малките камерки, които се прикрепят за предното стъкло на автомобила успяват да запишат всичко, което се случва около вашия автомобил, независимо дали се движите интензивно в градската среда или извън града. Видеозаписите могат да се окажат свръх-полезни при установяването на причините и виновниците за даден инцидент. В някои страни дори записите от видеорегистратори могат да послужат като съдебно доказателство.

Представяме ви на българския пазар изключително стилния видеорегистратор от марката Whistler модел D13VR.

Още с отварянето на кутията ще видите стилния 2.4 инчов TFT цветен екран. Дисплеят позволява да преглеждате записите в реално време и да правите различни настройки по устройството.

 

 

 

HD ЯСНОТА И ПЪЛНА ВИДИМОСТ

Сега завъртете камерата и ще видите красивият широкоъгълен обектив с обхват на лещата от цели 170 градуса. Широкият ъгъл е от изключителна важност за работата на автомобилните камери, той позволява в един кадър да се обхване огромна част от хоризонта, ще запамети не само случващото се пред вас, но и около вас.

Камерата. Разбира се най-важната част от един видеорегистратор. Камерата на Whistler D13VR е висококачествена, записва видео в максимална резолюция от 1080P при скорост на кадъра – 30 в секунда. В случай, че нямате необходимост от толкова ясен образ, можете да намалите резолюцията от настройките – 720p/ 480p.  Съхранените кадри са във формат .MOV. Имате възможността сами да настроите времетраенето на видеоклиповете – 2, 3 или 5 минутни. DVR видеорегистраторът можете да използвате не само като видеокамера, той прави и страхотни снимки. С 12-те си мегапиксела и широкоъгълен обектив камерата запаметява ясни и висококачествени изображения. При нужда можете да снимате щетите по автомобила си или други повреди.

Батерията е с капацитет 400 mAh и може да се зарежда и по време на използване на устройството.

 

БЪРЗ ТРАНСФЕР

Записите, които правите с Whistler D13VR можете успешно да трансферирате на вашия HD телевизор и компютър посредством HDMI изход или USB порт. За пълно ваше удобство, устройството е снабдено със слот за microSD карти памет и поддържа такива до 32GB.

 

ОПТИМАЛНА ЗАЩИТА

DVR видеорегистраторът предпазва вашите записи от автоматично презаписване. Камерата има способността да стартира автоматичен запис при стартиране на двигателя и да заключва записа при рязка промяна на посоката на движение. Вграденият G-сензор ще съхрани вашите записи дори и при най-екстремната ситуация. В случай на сблъсък или удар, кадрите ви ще бъдат уловени и записани. Благодарение на гравитационния сензор, при циклично записване, върху ценните записи няма да бъдат презаписани нови кадри.

 

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА

В кутията ще намерите още и задължителните за всяка автомобилна камера: стойка за прикрепяне към предното стъкло, USB кабел, зарядно за запалката на автомобила и книжка с инструкции за употреба.

Whistler D13VR е видеорегистратор за всички, които поставят на първо място сигурността по време на пътуване. 

Можете да закупите от ТУК