Феерия от цветове и материи с бохо-шик стил за лятото » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Изтощаващите жеги навън ни карат да си мечтаем за вечерния хладен морски бриз, от който успяваме да си откраднем по малко между работните дни, но и който никога не ни е достатъчен!

Истината е, че стила през лятото е доста ограничен, което се дължи основно на факта, че времето (особено в България) е толкова горещо, че е трудно човек да прояви каквото и да било въображение, а понякога всичко, с което ни се иска да излезем на улиците, е бельо! Всичко друго идва в повече под изгарящото слънце! В такова време бохо-шик стила, който все още се радва на своето голямо завръщане на върха на модата през този сезон, заедно със стила от 70-те, е истински дар! Фееричните и леки материи, както и свободния дизайн са истинско спасение за всеки, който държи на актуалната визия, но не и ако това означава да рискува топлинен удар.

Красивите цветове и интересни принтове, които са типични за бохо-шик стила, ще ви помогнат да се отличите със своето модерно и небрежно излъчване сред едноцветната тълпа по улиците, привличайки всички погледи към себе си. Безгрижието и свободата на движение, които осигуряват леките материи и свободния дизайн, са тайната, която ще ви накара да се чувствате спокойни и комфортно. Така няма да се притеснявате от това дали ще се изпотите, където и когато не трябва, а вместо това ще излъчвате завидни увереност и енергия.

Днес черпим вдъхновение от най-новите предложения в бохо-шик стил от любимия онлайн магазин Boohoo.com, който не веднъж е доказвал себе си не само със страхотните си артикули, но и с тяхното високо качество! Търсихме красиви цветове, интересни принтове и младежки дизайн. В случай, че искате да се гмурнете по-надълбоко в актуалната тенденция, не пропускайте да прегледате цялата колекция на Boohoo точно ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева