„Усещане за жена“ е новото женско предаване по TV7

1
Добави коментар
milk1
milk1

„Усещане за жена“ е името на най-новото женско предаване в българският телевизионен ефир. Водещ ще бъде актрисата Гергана Стоянова, а гимнастичката Симона Пейчева и шеф Борис Петров ще имат собствени рубрики.

Новият предиобеден блок тръгва по Тв7 от 23 септември, всеки делник между 10 и 12,30 ч. По план всеки ден към Гергана Стоянова ще се присъединява и втори помощник-водещ, тесен специалист в своята област. Понеделникът например е запазен за Симона Пейчева и нейната рубрика за добра форма. Нейната рубрика е озаглавена „Пред огледалото“ и ще разкрива тайните за идеална фигура и ще дава най-добрите съвети за диети и активен спортен режим.

Вторникът е запазен за Галя Симеонова. Тя ще води рубриката „Професия родител“, в която съвсем нагледно ще дава примери със собственото си дете как успява да съчетава работа и родителски грижи.

Д-р Вергиния Георгиева ще дава съвети касаещи здравето в „По-здрави“. Рубрика „Код: Красиво“ се пада на две чаровни дами, майка и дъщеря. Таня и Ирен Дикови ще дават съвети как да разнообразим дома си, как да го направим по-уютен и нестандартен, какви са новите тенденции в дизайна. Всеки четвъртък е техен.

Шеф Борис Петров ще представя на дамите уникалните си диети. Неговите кулинарни успехи говорят повече от каквито и да било хвалби.

Снимка: tv7.bg Автор: Stefi

„Усещане за жена“ е новото женско предаване по TV7Рейтинг: 5.0 от 5.0 / (1 глас)