Тройка в мрака – Sexnovini.com

1
Добави коментар

В стаята беше тъмно. Сластен полумрак, разсейван само от от нежно проникващата светлина на уличното осветление. Хотел… Хотелите са особено нещо. Особено, ако стаята, в която си не е взета за сън… Не исках да спя и не ми се спеше и как ли можеше да ми се спи…. Очите ми бяха широко отворени, въпреки сумрака… Опитах се да намеря образа си в огледалото срещу голямото легло, силует, лесно ми беше да го проектирам там, все пак това си бях аз…. Застанала на колене, гола, с вързана на импровизирана опашка дълга и тежка коса, влажни и сочни устни…. Красива съм, поне така са ми казвали, не веднъж и не винаги, за да ме вкарат в леглото си и не само мъже… Но не красотата ми е темата, въпреки че сигурно има общо със случващото се….

Усетих как леглото от едната страна подава, не ми трябваше да се обръщам, но исках да видя… Силует…. Здрав, атлетичен, напрегнат, усетих аромата на афтер шефа му, все по близо до мен…. Протегнах ръка, ръката му я хвана, усетих устните му по своята, нагоре към рамото. Искаше ми се да затворя очи и да замъркам от блаженство, но имаше още….Питате се защо е този сумрак, дали защото така обичам и ми харесва? Не, нямам нищо против, но харесвам тялото си и обичам да виждам това, което ми се случва, когато съм с мъж, това е част от удоволствието ми. Не, ако зависеше от мен, в стаята щеше да има достатъчно светлина, за да виждам, дори в конкретния случай ми се щеше да пусна направо осветлението в целия хотел….

Силуети, обърнах се на другата страна, ръката ми се протегна и напипа стегнатото тяло на мъжа изправен до ръба на леглото. Стегнати плочки, хубав релеф…. Не погледнах надолу и ръката ми не слезе натам. Още се наслаждавах на мига от очакването, от неизвестното, от новото, от провокативното и желаното… Вдигнах глава, беше висок, силует, дали ме виждаше…. Дали виждаше нещо повече от моят силует, и танцът от светлосенки… Потръпнах, другият беше стигнал до нежната кожа на вратлето ми, езикът му оставяше мокра следа, а целувките му бяха жадни и страстни, прошепна нещо в ухото ми, а после го засмука в устните си… Простенах, ръката ми се освободи от неговата и уверено се спусна надолу по тялото му, хищно и неумолимо…. Хванах го, твърд, здрав и жаден – за мен! Коя жена може да устои на такова неудържимо доказателство за желание и такова непосредствено обещание за шеметно изживяване. Усетих го как потреперва и се стяга допълнително, ръцете му се плъзнаха по тялото ми… Силуети – меката ми кожа, жадна за тази милувка изпращаше трепетни импулси към мозъка ми, харесвам силни ръци и силно докосване….

Държах го в ръка без да правя нищо повече, това засега ми беше достатъчно или не точно… Не ми стигаше въобще, исках още. Погледът ми се наведе и въпреки сумрака видях чудната извивка на възбудения член срещу мен, ръката ми се плъзна надолу по стегнатия корем и бавно го обхвана за основата. Ако можеха да ме видят, щяха да видят най-щастливата ми и сластна усмивка. Бяха в ръцете ми и преносно и буквално… Мъже, защо не искаха да има повече светлина…. Вече не беше важно, важното беше в ръцете ми. Дебелият матрак на хотелското легло се огъна и от другата ми страна…. Стоях на колене, а те двамата бяха от двете ми страни, опитах се да го видя в огледалото – силуети, красиви силуети на несдържана страст и надмогнати табута….

Не можех повече, ръцете ми се плъзнаха по извитите и твърди членове, първо нежно, а после все по настойчиво и бързо и после пак нежно и опипващо… Бяха мои и твърди за мен. Усещах дъха им, на мъжете, и възбудата им, ръцете им се отърсваха от свенливостта и намираха тялото ми… Първо така, опипом, после все по целенасочено, страстно и жадно…. Нечиии пръсти проникнаха в мен, извиках и веднага прехапах устни, Спряха се за миг и после добили увереност от моята влага и движение на ханша проникнаха по дълбоко…. Други ръце обхванаха гърдите ми, притиснаха ги и завъртяха леко щръкналите им зърна, сладост и болка и сладост. Концерт на шест ръце… моите ненаситно играещи си с тяхната мъжественост, техните завлядащи все по необратимо моята женственост.

Погледнах пак към огледалото – силуети… Затворих си очи и си самопредставих сцената, аз застанала на колене с лице към единия, който беше обгърнал с две ръце гърдите ми и целуваше хищно твърдите им зърна, докарвайки ме до полуда и другия полувстрани от мен, а двете му ръце дълбоко между краката ми, едната опред през талията, а другата през дупето… Не се церемонеше хич, а усещането за пръстите на двете му ръце, които се докосхваха дълбоко в мен, през тънката преграда разделяща ….свърших. Свърших преди още да са почнали, оргазмът ми беше толкова шеметен, че имах чувството, че тялото ми конвулсира и се отнасям някъде, от където не искам да се върна….Отворих очи… бях се отпуснала на леглото, този отвратителен сумрак…. Но дори и през него и през бавните импулси на връщащото ми съзнание видяха силуетите на двамата мъже, застанали от двете ми страни.

Усетих погледите им, любопитни и изпълнение с желание, стояха над мен като статуи на гръцки полубогове, но вместо лъкове или мечове, това което имаха за мен бяха тези твърди и вдигнати нагоре копия… Тръснах глава и се засмях, с глас, прогоних тези незнайно от къде избликнали метафори… Смеех се щастлива, единият се наведе и ме целуна по устните… Първо нежно, а после все по настоятелно и дълбоко, отвърнах му, езиците ни зантанцуваха в луд танц, присвих колене и разтворих краката си, усещах се толкова мокра и порочна… Понечих да се погаля и по пътя срещнах чужда ръка, пръстите ни се сплетоха… вътре в мен, обгърнах с ръце врата на другия, целувах го така, сякаш исках да го погълна. Той се надигна и аз по него. Лепнах му се като марка, целувах го и се радвах на стегнатото му атлетично тяло, радостта се превърна в кресчендо, когато усетих и другото тяло да се притиска в мен…. По дяволите, защо беше толкова тъмно….

Твърдите им членове гордо се притискаха в пъпа и гърба ми, нямаше разстояние между нас, не можех да ги хвана… Все така езиците ни се пиеха жадно, а други устни хапеха и целуваха вратлето ми… Беше… нетърпимо… Отблъснах ги, нямах повече сили, блъснах единия и той падна по гръб на леглото пред мен… Бях победителка, вдигнах ръце и обхванах назад врата на другия. Усетих веднага ръцете му, които жадно обхванаха и започнаха да мачкат гърдите ми…. Извих глава и се опитах да намеря погледа му… Срещнах устните му… поколеба се за миг, но не издъжра, езикът му нахално влетя в устата ми, а зъбите му ухапаха лекичко набъбналите от другите целувки мои устни… Да си призная ли, че свърших отново, не така шеметно и разтърсващо като предния път, но тази целувка и тази липса на свян и падане на всички бариери отключиха в мен нов изблик на удоволствие и още по-голяма жажда…

Ненаситна съм…. Бедрата ми обгърнаха тялото на легналия пред мен мъж, едва не се изкуших да запаля една от нощните лампи, но ръката ми сама направи по-изкушаващото, обхвана го и се плъзна по твърдия му член открай до край, той затрепера в ръката ми, насочих го и той с лекота потъна в мен… Бях толкова мокра и желаеща, а той толкова голям и изпълващ ме… За миг замрях, а после тялото ми затанцува около него, любимият ми танц…. Наслаждавах му се до полуда… Ръцете му бяха върху дупето ми, а леките плясвания ме възбуждаха още повече, две други ръце, продължаваха да си играят с гърдите ми, а устните ни все така ненаситно се целуваха…

Отдръпна се от мен, усетих какво искаше, когато се изправи, но аз не бях от търпеливите, сега исках друго. Поех го с устни веднъж и дълбоко, докрай, след което се отдръпнах, не зная как в тъмнината разчете, какво казват безмълвно устните ми, но ме разбра…. Усещах как мина зад мен, ръцете му се плъзнаха надолу по тялото ми и намериха дупето ми, притиснаха ме силно, а после го разтвориха.. Замрях в очакване, всичко беше някак сюреалистично, не успя първия път, протегнах ръка и го обхванах и на мен ми беше за първи път… Не, не, не бъркайте, не в дупето, а да съм с двама едновременно….

Насочих го и усетих как главата на твърдия му член започва да прониква там…дръпнах ръката си, той продължи сам, твърд и непоклатим.. Усещането за това проникване винаги ме е подлудявало, а съчетано с усещането на другия в мен… Беше много повече от това, което очаквах…. Извиках, и не спрях да стена и мъркам от удоволствие, този оргазъм чаках…, а беше само началото…. Двамата бяха дълбоко и плътно в мен, усещах ги, усещах телата им, ръцете им, дъха им, устните им, усещах страстта им… Вибратори ли? Жени ли? Няма нищо сравнимо и нищо не може да замени невероятното удоволствие от това да си с мъж, е знаех, вече има…. това да си с двама… едновременно, единият и другия в теб, поделили те и едновременно с това превърнали те в едно цяло с тях…

Първо бяха малко несигурни в движенията, аз също, но това което е хубаво се учи лесно…. Аз бях и учителката и учебното пособие, бях порочна и невъздържана, бях себе си, докрай и безкрай, бях удоволствие и удоволствието беше в мен….. Движеха се, все по-ритмично, сигурно и настоятелно, все по свободно и смело… Усещаха насладата, която ми доставят и тя сваляше и техните бариери…. Опитайте се да броите оргазмите си между двама силни, възбудени и атлетични мъже, които ти доставят наслада…. Ръце, устни, навсякъде по мен и тези два извора на удоволствие дъблоко в мен… Ако можеше да го оприлича на танц, щеше да е сигурно танго и салса и меренге и ча ча ча… Ча, ча, ча, ча…. Опитах се да си спомня името си… не успях, добре че, този зад мен го прошепна в ухото ми. От благодарност се обърнах глава и го целунах, той не ме целуна с благодарност, а все така дълбоко…. Чукаха ме! Каква порочна и хубава дума!

Дали мога да разкажа всичко, едва ли, но имаше всичко и всичко беше за мен…. Смениха местата си и после пак, опитвахме всякакви пози, като любопитни и ненаситни авантюристи, търсещи не Елдорадо или потайно съкровище, а тайнството на това колко и как може да си доставяме удоволствие…. Бях тяхна до край и те мои, за мен…. Помня, че по едно време ги поех с устни, бяха щастливи, дадох им това удоволствие, което беше и моя наслада, изпих го докрай… бях жадна за още…..

Силуети…. помня, че по едно време единия отметна кърпата, с която излязох като се върнах от банята, устните му обходиха цялото ми тяло, а после започнаха да ме пият и да проникват дълбоко в мен, заедно с пръстите му… махнах техните кърпи…ръцете ми поеха по членовете им… Има ли жена, която да не е замирала от удоволствие, когато мъж се възбуди в ръката и след секс… Е, аз не съм от тези… Усмихвах се вътрешно, не можех иначе… Целуваха ме и по… двете устни….Можех да свършвам още…. все така бурно и хубаво … и исках още… Завъртях се и застанах на колене….. Поех ги в устата, опитах и двамата едновременно и поотделно – можех да го правя с часове, два здрави, хубави и възбудени от мен члена с капчици вода по тях…. Исках да ги изпия… пак и пак… не ми дадоха… не още….Чукаха ме един след друг – в устата…. Колко порочно, галех се докато го правеха и не исках да спират….. После единият проникна в мен, другият продължи да танцува в устата ми….Размениха се….

Помня…., помня как отново бях между тях и те в рецете ми и един след друг и заедно в устата ми… Помня как се усмихвах доволно и очаквах отново да ме обладят двамата, едновремнно…. помня…. После единият протегна ръка и изведнъж в стаята стана по светло…. Примигнах на светлината… Видях се в огледлото… Голямото легло, разхвърляните завивки и кърпи от банята, аз на колене, с щръкнали гърди, мокра…. и два твърди члена в ръцете ми…. Единият до половина в устата ми…..

Помня….вдигнах поглед и целунах красивите им глави на членовете, после се изправих толкова гола и крехка между тях и толкова владееща ги едновременно… Помня как благодарно целунах този, който запали лампата, обърнах се и езика на другия проникна в устата ми….

Помня…. как ръцете им жадно се движеха по тялото и как възбудено ме гледаха, карайки ме да правя разни неща и да им се показвам…. Помня, как отново проникнаха в мен и отражението ни в огледалото, помня лицето си….. Помня….как започнаха отново да ме чукат….и после….. после всичко беше наслада, неудържима и безкрайна….и нищо друго не помня…..