Болно момиче се нуждае от помощ, за да живее :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Болно момиче се нуждае от помощ, за да живее :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,...

Снимка: кадър Нова ТВ / Красимира Гугова

Кампания в Добрич събира пари в подкрепа на болно момиче от града. Красимира Гугова има тумор и се нуждае от спешна операция в чужбина. До момента е събрана едва една трета от сумата, необходима за операция в Германия.

 

Краси е усмихнат млад човек и по нищо не личи, че има страшна присъда – тумор в главата. Диагнозата е поставена преди 8 години. Следват две операции.

 

"Пет години бях в ремисия. Бях забравила и за проблема и сега наново, след като се отключи, потърсих лекари, които ми казаха, че отново трябва да направя трета операция. За операцията са необходими 50 000 евро. До момента по сметката на Краси има едва 30 000 лева", споделя Красимира Гугова пред Нова ТВ.

 

Сумата е непосилна за нейното семейство. В подкрепа на Краси заведение в Добрич дарява оборотите си от вчера и днес. А много хора подкрепиха инициативата, като решиха да изпият кафето си именно там.

 

"Вчера събрахме...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност