Транспортни Услуги Пловдив │ Разтранс ЕООД

1
Добави коментар
mitko.stamatov
mitko.stamatov

Транспортни Услуги Пловдив – Разтранс ЕООД предоставя сигурни и надеждни транспортни услуги и логистични операции на широк кръг клиенти от различни сфери на търговията и индустрията в Пловдив и региона. Всеки ден се стараем да разбираме бизнеса на нашите клиенти по-добре и като резултат да предоставим правилната комбинация от хора, активи и идеи.

Ние предлагаме набор от оборудване и услуги, които да отговорят на вашите сложни транспортни и логистични предизвикателства, като едновременно добавяме стойност, извличаме икономии от разходи и увеличаваме ефективността на всяка доставка. 

Независимо дали се касае за куриерска пратка или комплектен товар, ние ще се погрижим той да бъде натоварен и доставен навреме – толкова отговорно и толкова добре, колкото бихте го направили самите вие.  И не се изненадвайте, ако не ни познаете – ние често сме „невидими“ – когато носим вашата униформа, управляваме камион с вашето лого или извършваме операции под вашия бранд – вашият клиент няма да почувства разликата. Защото нашата мисия е да движим вашия бизнес напред.

Транспортни Услуги Пловдив │ Разтранс ЕООД

4003 Пловдив Северна инд. зона ул. „Георги Бенев“ №15

Тел: +359 32 586101