Sales Shopping: Роклите – дръзки и секси с eMAG Fashion » shop Гид

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Завръщаме се с любимата си рубрика Sales Shopping, за да ви представим поредната стилна колекция от дрехи, с които можете да се сдобиете на изкушаващи цени.. Днес се спряхме на eMAG Fashion, защото вече се уверихме в качеството и коректността им и сме готови да споделим с вас своите любими артикули.

Днешната тема е РОКЛИТЕ – дръзки и секси. Спираме се на тях, защото една жена никога няма достатъчно. Те винаги са нужни – за някое бляскаво събитие, вечеря с любимия мъж, разходка, рожден ден, изненадващо парти. По-добре е да имаме поле за избор, отколкото да се придържаме към едно и също всеки път. Освен това роклите са чудесен повод да експериментираме с неща, които по принцип не бихме облекли, защото излизат прекалено далеч от зоната ни на комфорт. Само че ако цял живот се придържаме към нея просто не е забавно! Винаги е по-добре да експериментираме и предизвикваме себе си с неща, които до скоро сме си мислили, че нямаме куража да облечем. Именно за това селекцията ни днес представя и такива модели – изрязани или прозрачни детайли, подчертаващ силуета дизайн, дълбоко деколте и т.н. Няма причина да криете перфектно изваяното за лятото тяло!

Цветовете са семпли, движейки се най-вече в сферата на монохрома, за да ви позволят максимална свобода при избора на аксесоари и обувки. Ярките модели пък са предназначени, за да бъдаt основен акцент на визията, допринасяйки с лекота и феерия. Що се отнася до дължината – тя няма никакво значение. Тази година мини, миди и макси могат да бъдат еднакво секси, предизвикателни и дръзки, стига да ги носите със самочувствие.

Ние избрахме най-любимите си артикули от намаленията на eMAG Fashion, но вие не пропускайте да видите всички тях ТУК!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!