Да се вдъхновим от(личен) опит: Viber секс?!

1
Добави коментар
Interview
Interview

Сигурно си спомняте онзи мой нов приятел от предишната история (прочете я пак тук). Та сега е в чужбина по работа. И понеже сме още в начало на отношенията си, харесваме се, привличаме се, искаме да сме заедно… решихме да изпробваме секс по телефона или в случая по viber-а. Часът бе към 23:30. Уверихме се, че наоколо няма слухтящи и надзъртащи воайори. Интернет връзката при двамата беше на 6. Първо си поговорихме за битовизми. Той ми се „накара“, че пиша за историите ни (не се сърди и сега, ще се реванширам, когато се върнеш!), аз се поинтересувах от работата му, от която нямам и понятие. И някак естествено стигнахме дотам, докъдето искахме. Разменихме реплики от рода: „Ти с какво си облечен?“, „Представи си, че ти разкопчавам бавно ципа!“, „Галя шията ти…“, „Целувам гърдите ти…“ и точно тогава… връзката се разпадна.

Той се обади, но този път беше включил и камерата. Получи се нелепо, защото нито той си бе съблякал нещо, нито аз. Е, не ни и отне много време. Но, уви, образът на моя смартфон замръзна на някакво движение, което Той направи към главата си.

Хайде, пак се набрахме, но аз поставих условието да не правим видео, защото точно зад него на размазания тапет на хотелската му стая се виждаше окачена картина, на която се усмихваше възрастна жена, гушнала котенце. Няма нищо възбуждащо в това!

Последваха приказки: „Върху теб съм…“, „Облизвам те еди-къде си…“… и пак линията се сгромоляса. Нищо, че съм жена – запсувах. Но не мръсни думи от възбуда, а грозни мисли по адрес на интернет доставчика ми. Мина ми настроението! Но Той се обади вече по телефона и зашепна със същия тон. Не му споделих веднага, че моят ентусиазъм се изпари и на негово място се появи план за отмъщение към една фирма …com. Обаче се впуснах в играта, казах му неща, които действат безпогрешно в такива ситуации и разговорът ни завърши с търсения финал.

След половин час по същия този viber си признах, че бях само статист, а не изпълнител на главната роля в този телефонен порно чат. Не последваха оплаквания. Моят човек беше доволен от действието и сценария, а малките гафове и липсата на кой знае какви ефекти – не намалиха оценката за филма.

И този път имам поука – момичета, тази работа не е за нас. За телефонния/ viber секс говоря. Ние се нуждаем от реално докосване и обгрижване. Другото си е чиста мастурбация!

(Ако този текст ви е харесал го споделете с приятели, за да знаем, че темата ви интересува и искате да продължим да пишем по нея.)

Сходни публикации

Коментари