Лудогорец – Славия тази вечер :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: ludogorec.net

 Шампионът Лудогорец приема Славия в първия мач от 7-ия кръг в „А“ група. Двубоят е в Разград от 20 ч. и дава възможност на домакините при успех да се утвърдят на върха в класирането. Ако Славия победи, то „белите“ ще излязат временно начело в „А“ група, съобщава sportal.bg

 

В съставите на двата отбора се завръщат титулярните вратари Владислав Стоянов и Гошо Петков. Футболист №1 на България пропусна гостуването на Пирин, защото закъсня за отпътуването и треньорът Едуард Ераносян нареди автобусът да тръгне без него.  Петков пък беше контузен и пропусна три мача.

  

В състава на Славия се очаква промяна в средата, като Франк Мбарга ще отстъпи мястото си на Владислав Семерджиев. Атаката на Славия ще води голмайстора Ивайло Димитров, а по крилата ще действат Антон Карачанаков и Жереми Манзоро.

Едуард Ераносян се колебае дали да пусне Марселиньо като титуляр, като опциите за негов заместник за Вандерсон и Лукас Саша.

 

Вероятни състави:

Лудогорец: Стоянов, Сисиньо, Ал. Александров, Моци, Натанаел, Дяков, Препелица, Мисиджан, Вандерсон, Василев, Кешеру.

Славия: Петков, Фераресо, Ж. Атанасов, Крачунов, Дечев, Семерджиев, Мартинов, Манзоро, Карабельов, Карачанаков, Ив. Димитров.