Горещо! П*рно кадри с Бориса Тютюнджиева взривиха мрежата!

2
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Горещо! П*рно кадри с Бориса Тютюнджиева взривиха мрежата!

Разгонен полицай напъва Бориса Тютюнджиева на задна прашка, докато главата й задрънчава като 100 медени звънчета

Гореща с*кс сцена с Бориса Тютюнджиева и разгонено ченге взриви мрежата за броени секунди. Никой не е предполагал, че топмоделката е способна на такива невероятни изпълнения. Оставате без дъх, не знаете на кой свят сте и въобще думите са безсилни да покажат всичко, на което Бориса е способна!

Това е истина, но само наполовина. Защото топмоделът Бориса Тютюнджиева участва в бурна с*кс сцена в хоръра „Погрешен завой 5″. Това е първата стъпка на красавицата към актьорската й кариера. Скандалната брюнетка няма никакъв проблем да се съблича пред камери, това показват и кадрите в ужасяващия филм.

Героинята й съвсем случайно се натъква на един от местните полицаи и го съблазнява за секунди. Освободена от задръжки, младата „актриса“ задоволява бушуващите си страсти и на снимачната площадка. С не дотолкова провокативна роля с*кс дивата се изявява и в друг филм на ужасите – „Спокойното езеро“. В него тя е оскъдно облечена – само по бански, но и него сваля и без да се замисля, развява своите пищни прелести.

Тази година моделката разтърси своите фенове с участието си във втория сезон на риалитито „Къртицата“. Почитателите й тръпнат в очакване пред екраните за още горещи сцени от сексапилната Тютюнджиева.