сребърни бебета мопс родени на 08.08.2015г. Перфектно качество !

1
Добави коментар
mopsbulgaria
mopsbulgaria

Сребърни бебета Мопс родени на 08.08.2015г. – ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО !

сребърни бебета мопс от лицензиран и регистриран развъдник Мопс България са родени в България и се отглеждат под-постоянен ветеринарен лекарски контрол и ще бъдат предадени на новите им собственици след навършване на 45 – дневна възраст захранени с гранули висок клас, качествена консерва за малки кучета, обезпаразитени вътрешно и външно както и с необходимите ваксини за възраста си, паспорт и инструкции за отглеждането им .

Развъдник  Мопс България  е най-големия лицензиран и регистриран развъдник  за Бебета Мопс  и категорично не желае  да осъществява продажба на кучета порода Мопс  независимо от цената на зоомагазини,борси,прекупвачи и търговци  на едро или  на дребно !

Бебета Мопс от развъдник Мопс България са захранват с гранули висок клас супер премиум  Happy Dog Mini Baby+Junior 29 / за кучета от дребни породи от един до дванайсет месеца / и Pedigree Junior 400 гр. пълноценна консервна храна за малки и подрастващи бебета мопс от един до дванайсет месеца.

Предварително ако желаете да си запазите от нашите новородени  бебета Мопс – вижте условията ТУК    или ни потърсете на посочените телефони в контакт Мопс България

Банкова сметка Мопс България ООД

Банкова сметка в лева :
Мопс България ООД
Райфайзенбанк София 1517  бул.Ботевградско шосе бл.4 вх.Г-Е
Банков код: RZBBBGSF
IBAN: BG27RZBB 9155100 1617318

Необходими Витамини и добавки за бебета Мопс може да прочетете ТУК

Необходимите грижи за новородени бебета Мопс прочетете ТУК

Ние знаем, че информацията е важна за Вас и се стремим да бъдем максимално полезни при отглеждането на Мопсчето от много малко куче до дълбока старост. Много полезни статии може да прочетете в секция Мопс Блог

сребърни бебета мопс от лицензиран и регистриран развъдник Мопс България ООД 2015