Професионално обучение и дистанционно обучение от доставчик на обучение

1
Добави коментар
alexandar.jelin
alexandar.jelin

Германия ще има готовността да задържи в страната още 31 хил. бежанци, които в момента  се намират на територията на страните Унгария, Гърция и Италия. Тя е държавата с най – висока готовност за прием на емигранти в ЕС, отбелязва Welt am Sontag. Германия е о добрилада приемането на  40 хил. от бежанците, пристигнали в трите страни.

На второ място се нареждат страни като Франция (24 хил. бежанци) и Испания (почти 13 хил. бежанци). .

Днес управляващата коалиция в Германия се събраха, за да обсъдят обстановката в страната в следствие на растящата бежанска вълна. Коментарите са, че партньрите на Меркeл са критично настроени към увеличения брой на чужденците в страната, пише РИА Новости.

Само за изминалата нощ на  жп гарата в Мюнхен са пристигнали над 2000 чужденци. Германия няма да връща само бежанци от военни конфликти.

Междувременно председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер съобщи пред германското издание Bild am Sontag, че ще работи срещу политиката за  ограниченото движение на бежанците в ЕС.

„Ако хора търсят убежище в Европа, това не основание за някого да поставя под въпрос съществуването на Шенген”, допълни Жан-Клод Юнкер.

От началото на 2015  в ЕС са приети над 350 хил. чужденци. Основните места, през които те стъпват в Европа са  са Гърция и Италия. През миналата нощ е имало и нови сблъсъци между полицията и бежанците на гръцкия остров Лесбос.