Ревю на Bless by Zlatka Raykova – дизайнерски дрехи

1
Добави коментар
seoslav
seoslav

Bless by Zlatka Raykova е популярен бранд  за дизайнерски, дамски дрехи. Той се представлява в интернет пространството от сайта blessbyzr.com.

Там ще откриете не просто актуални облекла и елегантни предложения, но и уникални идеи, които ще ви преобразят като жена. Модната линия на Златка Райкова е предназначена за всяка съвременна дама, която държи на своя чар и сексапил.

Дизайнерските колекции подчертават женствеността, харизмата, красивите форми и младостта на притежателките си, които умеят да бъдат забелязвани и се отличават със своята идентичност. Дамите с наднормено тегло не бива да се тревожат, защото ще намерят подходящи модели и за себе си.

Дрехите се изработват от различни естествени и качествени изкуствени материи – коприна, шифон, деним, дантела и други. Собственичката на марката има усет и професионален поглед към всеки детайл от процеса по създаването на облекла за жената с присъствие, която обича да заявява личността си пред света.

Самата плейметка е рекламно лице на своята линия. Тя е уловила настоящите тенденции и ги е съчетала с удивителния си творчески подход, превръщайки всяка дреха в произведение на изкуството. Златка Райкова сама прави избор на платове, кройки и цветове, когато работи по раждането на новите тоалети.

Ще се насладите на голямо разнообразие от десени, като за крайния резултат се набляга на флоралните мотиви, пастелните тонове, наситените гами, характерни за лятото или текущия сезон.

Онлайн магазинът предоставя неповторимо изживяване при покупка – той е удобна форма за пазаруване в забързаното ежедневие, а освен това получавате любима рокля, панталон, пола или блуза, които нямат аналог на родния пазар.

В отделни рубрики на сайта може да следите кои са промоционалните продукти, сезонните колекции и препоръчаните стоки специално за вас. Може да се свържете и за съвет, ако желаете консултация за даден артикул, относно размерите му или бихте искали да изненадате половинката с ваучер-подарък.

Свежите, ефирни и изтънчени попълнения, които регулярно се качват на сайта, ще ви очароват и ще ви държат на гребена на вълната. Всяка Ева би носила със самочувствие облеклата на Bless, защото те я правят привлекателна, завладяваща, уникална и неотразима в очите на силния пол.

Какво може да намерите в  blessbyzr.com?

Промо продукти
Рокли
Поли
Панталони
Сака
Топове
Блузи
Елеци
Ризи
Различни актуални и креативни колекции
Добро съотношение между цена и качество
Отстъпки

Кои са предимствата?

Дизайнерски решения в облеклото
Актуални модели, съобразени с това, което диктуват модните подиуми към момента
Нестандартни идеи, претворени в дрехи, оставяйки усещане за разкош и висок стил
Разнообразие от изделия
Промоционална рубрика
Качествени материи и изработка
Ценни съвети при избор на продукт от бутика
Блог към сайта, който ви информира и съдържа полезни насоки за перфектна визия
Поръчките се изпълняват бързо и коректно

Кои са клиентите?

Новосъздаденият бранд е на година, но вече се е наложил на пазара заради своята автентичност и растяща популярност в светските среди. Bless by Zlatka Raykova е символ на оригиналност и характер, доста родни звезди вече са редовни клиенти, но независимо дали е известна или не, всяка дама ще получи лично отношение и внимание.

Намерете ни и в любимите социални мрежи:

https://www.facebook.com/blessbyzr

https://plus.google.com/+Blessbyzr/posts