The Transporter Refueled / Транспортер: Ново начало (2015) – Big Boss Cinema – Филми онлайн

1
Добави коментар
redehakastudio
redehakastudio

БЕЗ ПРЕВОД!

## Режисьор : Камил Деламаре 

## В ролите : Ед Скрейн, Габриела Райт, Рей Стивънсън, Радивое Буквич, Анатол Таубман, Лоан Чабанол, Лен Кудрявицки 

## Времетраене : 95 мин. 

## Резюме : В „Транспортер 4: Ново начало” Франк Мартин, бившият наемник за специални операции, сега живее на по-ниски обороти. Или поне така си мисли, транспортирайки класифицирани пакети за съмнителни хора. Когато баща му (Рей Стивънсън) го посещава в южната част на Франция за семеен уикенд, животът на Франк поема в  съвсем неочаквана посока. Той поема  ангажимент да работи с хитрата и фатална Анна (Лун Чабонал) и трите й съблазнителни помощнички, които организират банковия обир на века. Франк трябва да използва своя опит и знания за бързите коли, майсторското шофиране и „бързите” жени, за да изпревари зловещ руски бос. И по-лошото –  той се забърква в опасна игра на шах с екип от прекрасни, но и безмилостни дами, жадни за отмъщение.

От продуцентите на LUCY и трилогията TAKEN, „Транспортер 4: Ново начало” е свежо олицетворение на емблематичната роля на Франк Мартин , който стартира нов високооктанов франчайз и представя следващото поколение търсачи на силни усещания. И въпреки, че героят изглежда различно, законът е същия – никога не променяй условията на сделката, без имена и никога не отваряй пратката. Разбира се, правилата са създадени, за да се нарушават, а непредвидените ситуаций ще разбият линията на работа на Франк. Секси момичета, бързи коли, огромни имения и залози, по-високи от всякога. Но този път Мартин няма да се спре пред нищо, защото работата му се превръща във въпрос от личен характер.

Криминалният екшън трилър „Транспортер 4: Ново начало”  е заснет във френските Алпите и Париж.  Интересен факт е, че Ед Скрейн се е отказал от ролята си в култовия сериал „Игра на тронове”, за да участва в този филм. Режисьор на лентата е Камил Деламаре, а в главните роли влизат Ед Скрейн, Лун Чабонал, Рей Стивънсън и други.  

The Transporter Refueled {2015} CAM XVID AC3-MRG