Ето кои са в къщата на ВИП Брадър :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

2
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: кадър Нова ТВ

Преслава влезе първа в къщата на ВИП Брадър, актьорът Станимир Гъмов бе втори, трети влезе ММА-боецът Деян Топалски, а четвърта влезе певицата Кичка Бодурова.

 

Пета влезе плеймейтката Моника Валериева, която заяви, че хората й завиждат заради това, че е естествена и има подкрепа от хората. Моделката споделя, че мъжете се разочароват от нея, защото очакват от нея да е секс-символ и мъжемелачка. 

Виждайки Преслава, Моника много се развълнува, зарадва и заяви възторжено: „Лудата дойдее!“

 

Веднага след нея влезе и друга плеймейтка – Светлана Василева. „Вече не харесвам футболисти. За мен футболистите не са мъже, а женкари. Търся сериозен мъж!“, категорична е моделката, която сподели още , че по-злобни от жените няма и си е патила много от интригантки. За Преслава заяви, че я уважава и е в добри отношения с нея, но за Моника Валериева заяви пренебрежително: „За Моника какво да кажа…коя беше тя?“.

Влизайки в Къщата, Светлана се зарадва на Преслава и я разпрегръща. С Моника обаче хладнокръвно се поздравиха от куртоазия, но по всичко си личеше напрежението помежду им.

 

Съквартирант №7 е Иво Танев от “Треска за злато“. „Моето място не е в политиката, там много се краде, а аз имам чувство за справедливост. Никога не съм искал да бъда баровец, винаги съм минавал по трудния път“, споделя той. 

 

Осми влезережисьорът и автор на музикални клипове Люси Иларионов , който сподели, че е режисиран от приятелката си поп фолк певицата Ани Хоанг.

 

Девети съквартирант е Луна, фолк певица от 90-те. Сега тя се е запътила към политиката.

 

Ернестина Шинова влезе в Къщата на Vip Brother като десетия съквартирант, защото иска да опознае себе си. „И може това нещо, което науча за себе си, да не ми хареса, но при всички положения ще е повече от това, което знам сега”, смята Ернестина.  С усмивка тя сподели, че иска да се освободи за малко от грижите за своя съпруг Андрей Слабаков, но Ники Кънчев я успокои, че вътре има достатъчно момчета, за които да се грижи.

 

Любимците на България Катя и Здравко от дует „Ритон” влизат в Къщата като VIP персони номер 11 и 12. Смятат, че както в живота, така и в Къщата, ще бъдат като едно цяло, каквото са цял живот. Те не искат да играят роли и ще покажат себе си такива, каквито са. Признават, че очакват предизивкателствата вътре. Все пак Здравко обеща пред Ники Кънчев, че няма да се пали от случващото се в Къщата.

 

Мирослав Стоянов, по-известен като Джорджано, е последната VIP личност, която влезе в Къщата за първата вечер. Интернет сензацията ще лиши за известно време своите почитатели от клиповете си, но предприема тази крачка, за да спечели по-голяма известност.

 

Един от Съквартирантите на Big Brother 2015 твърди, че е настоящият мъж до дивата. В края на вечерта Ники Кънчев разбули мистерията с видео, в което Пламен Богаднов разказва, че е приятел на фолк дивата от месец и половина. Big Brother мисли да срещне Преслава и Богданов утре вечер, за да разберат зрителите каква е истината.