Кухнята в нашия дом

1
Добави коментар
doorsbg
doorsbg

Проектиране и подреждане на кухнята

Кухня, изработена от ПДЧ корпус и бели вратички от МДФ

Едно от най-важните помещения във всеки един дом е кухнята. В нея жените показват способностите си и демонстрират своите умения. Тяхна е задачата да подредят и проектират тази стая.
Ние от Борман Комерс, ще ви покажем няколко варианта за кухненско обзавеждане през 2014 г. Идеите ни са иновативни и различни. Те ще ви помогнат да се сдобиете с наистина качествена и подходяща кухня. Цените ни са конкурентноспособни на останалите фирми, защото работим с утвърдили се в бранша фабрики и заводи.
Освен класическите и семпли модели кухни, при нас можете да намерите и по-нестандартни изпълнения. Всички те са с неограничени възможности.
Вижте новите ни каталози и ще се убедите в голямото разнообразие с което разполагаме. Домакините прекарват най-много време от деня си в кухнята и са наясно, че освен красиво, кухненското обзавеждане трябва да бъде много комфортно и удобно.
Всички уреди се поместват възможно най-оптимално в нашите кухни. Опитваме се да ги слеем с останалия интериор. Можем да ви предложим модулните системи на FORTE и BRW. Те са много разнообразни и гъвкави, предлагат се в повече от 80 конфигурации.
Стандартните кухненски мебели се изработват от МДФ с ламинат, както и от ПДЧ. Понякога се правят от масив или МДФ с естествен фурнир.
Ако не можете да изберете нищо от голямото ни разнообразие, понеже имате различни изисквания, тогава можете да поръчате всичко, каквото пожелаете. Ние ще направим всичко възможно да изпълним желанията ви.
Целта и мисията ни е да успеем да направим всичко, което клиентите ни искат.
Разгледайте какво предлагаме и ни потърсете, ако искате да се свържете с нас. Ще отговорим максимално подробно на всяко ваше запитване.