Ромски бисери – част 2 (ВИДЕО)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

Неотдавна ти показахме десет от най-уникалните ромски бисери, на които си си изкарал душата от смях. Тези хора по съвсем случаен начин стават известни, ето – даже Пийняците от Пловдив задминаха по рейтинг Мишо Шамара.

Ако търсиш популярност у нас, това е един от най-лесните начини, просто трябва да изръсиш нечувана глупост, която да попадне в ръцете на „Господарите”. Както и да е, това са подробности, не ти препоръчваме да се правиш на ром, камо ли на истински циганин.

В този материал ще ти покажем още една десетка ромски бисери. Длъжни сме след успеха на първата част.

Много ни се иска да съберем героите от видеата на едно място, да им купим по един салам и по една ракия и да ги разпитваме до безобразие. Карбовски, ако четеш това не ни кради идеята.

Ще започнем с нещо музикално, за да ти тръгне като песен. Той се казва Марин, но се определя като Тото Кутуньо. Не вярваш? Виж го сам…

Те са легендарни, брато. Честно! А всичко започна след катастрофа…

Кон на лизинг!

Той знае как се снима с камера!

Една дума – гений.

Следващото видео е специално. С него сме погълнали литри ракия, докато сме го слушали на маса. Той се казва Митко, а нашата мечта е да направи дует с Марин. Ех, този Марин, все ни е в устата, но ни е любимец, какво да направим. Митака изпълнява песента “Първата луна” на Мария. Резултатът е истинска КЛАСИКА!

Питеки и химихалки са замесени в следващото видео…

Той гласува на три!

Не знаеш френски? Виж урок №1!

Ето ни отново след рекламите! Няма как Пийняците да минат само с едно видео! Много се чудехме кой епизод точно да ти покажем, но все пак се спряхме на този с Хелхата в Пловдив, която е много красивен!