Избери си цвят за всеки ден от Бондюел и спечели iPad, комплект съдове или кухненски аксесоари

1
Добави коментар
pgp

Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, следва да закупи някои от продуктите с марка Bonduelle (Бондюел). За всяка покупка потребителят трябва да въведе КОД и ДАТА от касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в промоцията продукти на сайта на играта.

Преди да се направи регистрация на код, потребителят създава собствен профил в сайта на играта, където участникът попълва във формата за участие своите имена /собствено и фамилно име/, номер на мобилен телефон за връзка, адрес за доставка на подаръка и електронна поща. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от играта.

След успешната регистрация системата създава лична страница, до която участникът има постоянен достъп за периода на промоцията,чрез въвеждане на посочените от него имейл и парола. На тази страница участникът може да регистрира нови кодове и да проверява печеливш ли е някой от регистрираните кодове, както и натрупания брой кодове за всеки от 4-те промо периода . Повторна регистрация на вече регистриран код няма да бъде допусната от системата.

При поискване системата изпраща информация за забравена парола на въведената от участника електронна поща.

До 3 дни от изтичането на всеки един от четирите промо периода, печалбите се теглят чрез специализиран компютърен софтуер в присъствието на нотариус и според посочения по-долу график. След въвеждане кода и датата на касовата бележка, участникът веднага получава автоматично потвърждение дали регистрацията е преминала успешно.

До четири дни след изтичането на всеки от четирите промо периода измежду участниците, въвели код и дата от касова бележка за съответния период, се публикуват имената на спечелилите за изминалата седмица в зависимост от броя регистирани кодове.

Кодът и датата от една касова бележка могат да бъдат регистрирани само веднъж.

Всеки участник може да регистрира максимум 5 кода на ден. След изтичането на съответния промо период от 3 седмици балансът от натрупани кодове на съответния профил се занулява.

За да спечели 1 брой електронна книга с рецепти, участникът трябва да регистрира 1 код. Общо заглавията на електронните книги са 4 и всеки участник може да избере едно заглавие от тези 4.

За да спечели 1 брой кухненски аксесоар марка Joseph Joseph , участникът трябва да регистрира 4 кода, след което може да избере 1 от общо 4 вида аксесоари. Наличностите от всеки един вид кухненски аксесоари са ограничени до 40 от вид и могат да бъдат видяни в реално време на сайта www.bonduelle.bg/4promo. Участникът може да играе за тези награди и трупа точки само в рамките на един промо период от 3 седмици. След това броят от точки, натрупани на съответния акаунт се занулява.

За да спечели 1 брой керамични комплекти Emile Henry , участникът трябва да регистрира минимум 1 код в рамките на една седмица. След изтичането на съответния промо период от 3 седмици, броят точки натрупани на съответния акаунт се занулява. Всяка седмица в присъствието на нотариус се теглят 4 имена, които печелят по един керамичен комплект Emile Henry.

За да спечели някоя от 4-те голем награди (IPad 4), участникът трябва да регистрира 8 кода в рамките на един промо период от 3 седмици. След изтичнето на промо периода от 3 седмици, броят точки на този акаунт отново се занулява.

В случай, че на касовата бележка от магазина, не е изписано наименованието и марката на съответния артикул, така че да е ясно, че става въпрос за продукт на Bonduelle (Бондюел), то участникът в промоцията е длъжен или да пази опаковката на продукта, или да поиска да му бъде поставен печат от съответния търговски обект, върху изписан на ръка (от представител на обекта) надпис „ЗА ИГРА БОНДЮЕЛ”.

Краен срок за участие: 02 Февруари 2014

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.