Френски цигански суинг в София – Para Hot Jazz @ Studio 5 music club

2
281
Добави коментар
musicien
musicien

Studio 5 * music club ще заприлича на Hot Club de France в средата на май! Френският джипси суинг ще сгорещи София на 19-ти (петък). Около 19 часа на сцената ще се качат музикантите от Para Hot Jazz. Виола, китара, акордеон и контрабас ще пресъздадат музикалната атмосфера на Париж от средата на ХХ век. Концертът е посветен на бащите на циганския джаз – Джанго Рейнхард и Стефан Грапели и включва както авторски композиции на Джанго и Грапели, така и пиеси от техния репертоар.

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на работната седмица да си подарите музикално пътешествие през времето и пространството! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Влади Михайлов – виола Борислав Илиев – китара Илко Градев – акордеон Димитър Карамфилов – контрабас

Студио 5, 19-ти май (петък) Вратите са отворени от 18.30 Вход – 10 лв.

Билети и резервации: Резервирайте местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 – следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.

Билети се продават и в мрежата на Ticketlogic. ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!