Блогът на Апостол Апостолов :: ЕДИН МИЛИОН ОТКАЧЕНИ

1
Добави коментар

                                                 ПЕРКО, ХАХО И КУКУНДРЕЛ

            

 

Психичните разстройства у нас не са толкова редки – около 20% от населението има някакъв проблем, т.е. хората с психични разстройства са над 1 милион!

Това заяви националният консултант по психиатрия и началник на психиатричната клиника на УМБАЛ „Александровска“ професор Вихра Миланова. Това, разбира се е само едно субективно мнение и то няма особена стойност. Стойност има медицинската статистика, която отбелязва, че вече 47 % от българите имат някакви психически отклонения.

                                                    

На 10 октомври се отбелязва Международният ден на психичното здраве. Мотото на тазгодишната кампания на Световната здравна организация е „Психично здраве с достойнство“. Проф. Вихра Миланова коментира, че мотото на Световния ден не е случайно, защото хиляди хора с психични заболявания както у нас, така и по света са с ограничение в човешките права. Заради своята болест до голяма степен те са дискриминирани.

Не ги дискриминират само в блоговете, където шантавите кукундрели неистово търсят изява. Повечето откачалки драскотят глупости по блоговете, където могат да извършат своите идиотщини в условията на пълна свобода.

 

Да са живи и здрави нашенските кукундрели, та да ни радват и в бъдеще със своите тъпотии, мискинлъци и магарещини!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog