TaskHero.BG Официално представяне | Facebook

16
Добави коментар
yolina
yolina

На 15.10.2015 г. (четвъртък) ви очакваме на официалното представяне на платформата TaskHero.bg! 

Събитието ще се състои в betahaus Sofia от 19:00 часа (кв. Лозенец, ул. Крум Попов 56-58) 

Начало

Какво представлява TaskHero.bg? Как работи моделът на платформата? Как мога да стана Герой? Как мога да бъда Клиент и да поверя своите задачи на Героите от TaskHero.bg? 

Отговорите на тези и на много други въпроси ще научите на 15-ти октомври! Само тогава ще имате възможност да сте сред първите регистрирани Герои, които ще се възползват от ексклузивен безплатен 3-месечен абонамент! 

Ако искате още сега да ви включим в списъка с първите Герои, пишете ни съобщение до страницата TaskHero.bg или на имейл: [email protected] ! Ние ще ви изпратим формуляра за регистрация. 

Не пропускайте възможността да достигнете до повече клиенти, да използвате рационално свободното си време и да развиете таланта и уменията си! 

*****

Ако вие сте от хората, които често искат да спрат времето, за да успеят да се справят с всичките си ангажименти, ако търсите лесен, бърз и надежден партньор, на когото да поверите част от вашите задачи, ако сте съгласни сами да определяте каква цена да заплатите за дадена услуга, тогава TaskHero е вашият отговор! 

Елате на 15.10.2015 г. в betahaus и научете за платформата, която създадохме специално за вас! За регистрация като Клиент пишете ни съобщение до страницата на TaskHero.bg или на имейл: [email protected] 

Очакваме ви!

www.taskhero.bg