Нова Година в Сараево – Alegra Vi Tur

2
Добави коментар
alegravitur
alegravitur

 

30.12.2015   ПОТВЪРДЕНА ДАТА ПРОМОЦИЯ 385.00 лв.

 

Транспорт с комфортен туристически автобус;

3 нощувки със закуски в хотел „Saraj“ *** в Сараево;

Празнична новогодишна вечеря с богато меню и музика на живо на 31.12.2015 г.;

Пешеходна обиколка в Сараево;

Туристическа програма във Вишеград – моста на Мехмед паша Соколович и Андричград;

Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания „Армеец“

Екскурзоводско обслужване

Полудневна екскурзия до Мостар

Вечери на 30.12 и 01.01;

Напитки по време на празничната новогодишна вечеря;

Входни такси и билети за музеи и обекти, посещавани по желание и градски транспорт

Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) включено в цената Двойна стая със спалня (не се гарантира) включено в цената Двойна стая за комбиниране включено в цената Допълнително легло в двойна стая включено в цената Единична стая 115 лв. Ученици и студенти 12.00 лв. Деца до 10 год., настанени в стаята на двамата родители 25.00 лв. Полудневна екскурзия до Мостар (при минимум 20 записани туристи) 32.00 лв. Две вечери в ресторанта на хотела (на 30.12 и 01.01, по стандартно меню, без включени напитки, при минимум 10 записани туристи) 48.00 лв. Ползване на двойна седалка от един турист 89.00 лв. Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока! 0.00 лв. Нощувка преди датата на отпътуване в хотел „Хемус“ *** на турист в единична стая 40.00 лв. Нощувка преди датата на отпътуване в хотел „Хемус“ *** на турист в двойна стая 25.00 лв. Трансфер от хотел „Хемус“ *** до площад „Ал. Невски“ на турист 5.00 лв.

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

Цени на напитки в ресторанта на хотела: вино 0,2 l = 2,50 EUR; кафе, минерална вода = 0,51 EUR; сок = 1,53 EUR

Валутен курс: 1 EUR = 1.95583 BAM

Часово време: България 12 ч.; Босна и Херцеговина, Сърбия 11 ч.

Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ

Босна и Херцеговина, Сърбия: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Босна и Херцеговина, Сърбия: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

 

Ден 1 Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад „Александър Невски“, в 7:30 ч. от автогара „Сердика“ по маршрут Ниш – Сараево. Пристигане в Сараево вечерта. Настаняване. По желание – вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 2 Закуска. Туристическа програма: пешеходна обиколка на Сараево, град, известен като Малкият Йерусалим, съчетал в себе си културите на Ориента и Европа – Башчаршия, джамията на Хусрев бег, Латинският мост, където е извършен атентатът, поставил началото на Първата световна война, католическата катедрала „Свето Сърце Исусово“, православната катедрала „Рождество Богородично“. Свободно време. Празнична новогодишна вечеря с жива музика и богато меню. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Празнична новогодишна наздравица с чаша шампанско. Нощувка.

Ден 3 Късна закуска. Свободно време или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия до Мостар, най-големият град на Херцеговина. Пешеходна разходка: старата чаршия на куюмджиите, турският хамам, Стари мост – символ на мира и етническата толерантност, включен в листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в Сараево. По желание – вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 4 Закуска. Отпътуване за България. По пътя – фотопауза във Вишеград: старият мост на Дрина и Андричград. Старият мост е възпят в най-известния роман на писателя Иво Андрич, „Мостът на Дрина“. Служи като вдъхновение на Емир Кустурица за създаването на неговия Андричград – уникален музей на открито. Пристигане в София на автогара „Сердика“ и площад „Александър Невски“ късно вечерта.