Афилиейт маркетинг

1
196
Добави коментар

На страниците на www.DimitkoSter.com многократно сме обсъждали възможностите за допълнителни доходи от интернет и по специално допълнителни доходи от афилиейт маркетинг. Няма да се спираме на това какво е афилиейт маркетинг и как работи.

Това, на което искам да се спра е представянето на една нова българска афилиейт мрежа. Но първо,
Какво е афилиейт мрежа?

Афилиейт мрежите са платформи, които предлагат на едно място много търговци, които предлагат афилиейт и в същото време помагат на всички, които иска да печелят допълнителни доходи от афилиейт да започнат по най-лесния начин. С една дума афилиейт мрежите са посредник между търговците и хората, които ще предлагат продуктите или услугите. На този принцип работи и ClickBank една от най-големите подобни системи в цял свят, където се предлагат хиляди продукти и услуги, от които собствениците на сайтове могат да избират.
Защо да избера афилиейт мрежа?

Сигурно се питате защо да се включите в подобна афилиейт, а не се включите директно към търговеца, който предлага афилиейт? Първо, не всеки търговец, който е включен в афилиейт мрежата предлага такава услуга самостоятелно, тъй като това е допълнителна инвестиция за него в софтуер и поддръжка.

Второ, не е необходимо да търсите търговци, които предлагат афилиейт – тук всички те са на едно място.

Трето, включвайки се в афилиейт мрежа, вие трупате комисионни от няколко търговеца и по-лесно събирате минималната сума, за изплащане.
Коя афилиейт мрежа да избера?

В световен мащаб има стотици афилиейт мрежи, но в тази статия няма да се спираме на тях. Тук ще акцентираме върху една нова българска афилиейт мрежа, която стартира съвсем скоро. Това е голямо предимство за всички, които искат да се занимават с афилиейт, тъй като в момента се набират партньори и вие можете да започнете своя афилиейт бизнес при доста ниска конкуренция. Естествено с течение на времето конкуренцията ще се засилва от новопривлечени партньори, но афилиейт бизнеса дава големи възможности.

Ето и самата афилиейт мрежа, за която вече споменах. Това е Affiliateforme.com

Как да започна да печеля допълнителни доходи като афилиат?

За да започнете да печелите допълнителни доходи като афилиат е необходимо:

да се регистрирате в страницата на Affiliateforme.com. Регистрацията е напълно БЕЗПЛАТНА.
след като направите своята безплатна регистрация до няколко дни ще бъдете одобрени
след одобрение на вашата регистрация трябва да влезете в профила си и да изберете кампания, която ще промотирате
можете да използвате готовите банери и текстови линкове, които има в системата
комисионните, които ще получавате за всяка продажба са различни в зависимост от търговеца, но обикновено са в рамките на 5% до 20%.
след като достигнете сума от 100 лв. вие можете да поискате изплащане на вашата комисионна до 15-то число на месеца. Ако към 15-то число нямате събраната сума от 100 лв. то тя се прехвърля за следващия месец и можете да поискате изплащане при достигане на сумата.
изплащането на комисионните става чрез PayPal, ePay и банков превод
активни кампании към момента – Knigomania.bg; PCStore.bg, SecterZona.