Дамски блузи с дълъг ръкав

1
394
Добави коментар
fire19
fire19

Дамските блузи с дълъг ръкав завладяват с лаконичната си кройка,оригиналните дизайнерски решения и интересната комбинация от материали. Обикновено този вид дамски блузи е предпочитан за студения сезон, но е много подходящ и за прохладните летни вечери. От каталога на онлайн магазин Stocklines можете да изберете дамски блузи с дълъг ръкав във всякакъв стил и размер.

В днешните модерни времена, в които дизайнерите непрекъснато раждат нови и нови идеи, разнообразието при моделите дамски блузи е просто необхватно. Същото важи и за използваните тъкани – към обикновените лен и вълна се добавят шифон, трикотаж, коприна, памук, дантела, камбрик и мн. др.

Модели дамски блузи с дълъг ръкав

Различните колекции включват модни дамски блузи с дълъг ръкав, издържани в ежедневен, делови или романтичен стил. Те са ушити от висококачествени, меки и приятни при допир с тялото материи с различна плътност. Обикновено дизайнерите използват смесени тъкани, които се отличават с повишена здравина, лесно почистване и способност да не губят формата си продължително време.

Дамските блузи с дълъг ръкав се характеризират с:

права или свободна кройка;
универсална дължина до средата на бедрото или под талията;
прав или широк ръкав с маншет;
ефектен дизайн на деколтето във формата на “лодка”, “капка” или буквата V;
обикновени класически цветове или модни шарки върху тъканта (цветя, надписи, геометрични фигури);
елегантни декоративни детайли – дантели, ресни.

С какво да комбинираме дамските блузи с дълъг ръкав?

Дамските блузи с дълъг ръкав се комбинират с подходящи по стил панталони, поли, костюми и жилетки. При избора на конкретен модел се вземат под внимание характеристиките на женската фигура, цветът на кожата и косата, както и какъв точно е поводът, на който смятате да носите блузата. Универсално решение е блуза в класически стил, която е подходяща за работа, разходки из града, официални и празнични събития. Модели с романтични декоративни воланчета и ресни са прекрасен вариант за неформална среща с приятели.

Подбраните към дамските блузи допълнителни аксесоари ще помогнат за поставянето на определени акценти и създаването на десетки атрактивни и различни модни образи. Важно е да знаете, че колкото по-сложна е кройката на блузата, толкова по-семпли трябва да бъдат бижутата. За официални случаи най-добрият избор са елегантни обеци или брошка. За разходки из магазините можете да носите колиета и гривни в тон с блузата. Бижута в контрастни нюанси ще направят външния ви вид по-жив и интересен.

Избор на чанта

Важен е и изборът на чанта, която да се комбинира с блузата с дълъг ръкав. За дамска блуза в класически или делови стил ще е подходяща малка чанта с къси дръжки. Ако дрехата е с дискретни цветове, можете да носите ярка чанта, преметната през рамо. Когато избирате чанта за пъстри дамски блузи, трябва да се спрете на модел, в който присъства поне един от цветовете на дрехата.

Дамска блуза с дълъг ръкав може да се носи по всяко време на годината. Тя придава на собственичката си неповторима женственост и чар. Всяка жена може да намери модел точно по свой вкус сред разнообразието от тъкани и декоративни елементи, използвани при ушиването на дамски блузи с дълъг ръкав, и да разкрие в пълна сила своята индивидуалност.