Новини за недвижими имоти :: Новини от пазара на недвижими имоти през 2015 г. от Предп

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

09:14 –
Новини от пазара на недвижими имоти през 2015 г. от Предп

 Пазарът на недвижими имоти се влияе от много фактори, от домашни дейности и кампании на лихвите по кредитите. Как ще реагира на промени в пазара на недвижими имоти през 2015? Преглед на акценти.

 

„Secure арендния“

Под това име се крие национална кампания, организирана от полската федерация на недвижими имоти. Той се организира всяка година през месеците август и септември. Тя е насочена към студенти, които учат в друг град от едно семейство, наем на апартаменти или стаи. Действието има за цел да помогне żakom намери подходящо жилище, както и да предупреди срещу нелоялна pseudopośrednikami.

 

Дерегулация на професиите и професията агент

 

Дерегулация на професията агент по недвижими имоти и управление на собствеността има отрицателно въздействие върху пазара. Те се появяват на пазара за нечестни брокери, които използват неетично поведение. Това явление се увеличава, въпреки създаването от Предп Централния регистър, който предоставя информация за лицата от тези професии, в това число необходимото образование и опит. Регистърът съдържа също така информация специалисти, професионалисти, които имат необходимата подготовка и опит.

 

 

 

Първичен пазар

Година 2013 беше слаб по отношение на нови строителни проекти. С оглед на този факт тази година, за да го използвате, ще бъдат доставени по-малко жилища на първичния пазар. Това може да доведе до увеличаване на цените на жилищата, но и повишен интерес на вторичния пазар на недвижими имоти.

 

Заеми и собствен принос

Тази година се увеличава собствения принос при кандидатстване за кредит при закупуване на имот до 10%. Това може да се отрази неблагоприятно на количество продадени недвижими имоти, особено в апартаментите.

 

Отглеждане на изискванията на клиентитe

Клиентите имат високи очаквания за закупения имот. Клиентите най-често зависи от висок стандарт на жилищно настаняване, добра локация, която е в центъра на града, или с добра комуникация, независимо дали са в „добрите“ квартали. Те избират такива апартаменти, дори ако цената е висока.

 

Апартамент за Young

През 2015 г. за изменение, за да преместите програмата „апартамент на младите“. Промените са за справяне наред с другото, въвеждането на субсидии за големи семейства, както и разширяване на кръга на участниците в проекта, за хора, които не разполагат с достатъчно кредитоспособността.

 

Новият закон на потребителите

Измененият закон въвежда много промени в потребителското и привилегии за двете брокери на недвижими имоти и самите клиенти офиси. Година 2015 ще бъде тест за изменението на практика.