Новини за недвижими имоти :: Новини от пазара на недвижими имоти

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

 Уважаеми посетители и клиенти на нашата фирма,
че не е лесно да се съсредоточи върху пазара на недвижими имоти, затова ние предлагаме безплатни консултации и по същата причина ние ви донесе новината, както и тези, които са свързани с пазара на недвижими имоти.

Припадък

Неотдавна, ние редовно се срещне с клиенти, чиито дом е бил поставен под заповед за изпълнение за продажба. Често това се прави въз основа на неизпълнение на задължения по заеми, но и поради неплатени глоби или други дребни претенции. Такъв начин на обогатяващи изпълнители е неморално, и най-накрая към държавата отговорили на нашето законодателство, когато Конституционният съд е поставил тавани за възстановяване, които трябва длъжниците да плащат фактурите загубили съдилища адвокати контрагент на тривиални спорове, които са спорове относно, например, доставката на топлинна енергия или енергия, необслужвани потребителски заеми, неплатени регулаторни такси в болниците, проблемите с липсата на баланс в текущи сметки, които не са изпълнението на договорите или дългове, свързани с мобилни телефони. В същото време, в размер на възнаграждение за представителство от адвокат ищец предназначена само като еквивалент на един пъти изпълнено основното.

Намаляване на лихвения процент

Спад в цените на имотите леко стимулира търсенето и предлагането. Отговори на тази тенденция от банки и други институции, предлагащи ипотечни кредити и заеми от намаляване на лихвените проценти. Ето няколко примера за кредитните продукти, които в момента са на разположение на пазара. Рефинансиране на ипотечен с фиксиране на лихвения процент тригодишен може да се получи за по-малко 3,29% годишно, ипотеки са на разположение от 3.39% годишно. В случай на фиксацията петгодишен всъщност може да получи процент от 3,04%. Проценти по кредитите вероятно ще намалеят още малко.

Търг

За собственици, нов начин как да продадете имота си, не е особено полезно за тези, които трябва да се продават бързо. Тя е предназначена също така за собствениците на жилища, които се опитват безуспешно да продаде за дълго време.

Жилищното строителство

Гладни за нови апартаменти и продължава бързо развитие на строителната индустрия е в миналото, в резултат на изводите от проучване, изготвено от Института за регионални Информация (IRI). Чехия трябва да се коригира своите идеи за жилищно строителство до около половината. Очакван спад в жилищното строителство, според меридиана положително. Превишение на капацитет ще се свие през следващите години, и по този начин ще доведе до по-малко натиск за намаляване на цените на недвижимите имоти, които все още са изложени на риск.