Milk_shake Integrity Muru Muru butter Масло за коса от муру муру 200ml

2
Добави коментар
mashbg
mashbg

Представяме Ви това невероятно масло от Муру Муру, което представлява един уникален професионален продукт, създаден за интензивно лечение на третирани и изтощени коси.Продукта оставя косата мека, подхранена и блястяща още след първото му нанасяне.

Съдържащите се в маслото  от Mуру Муру витамини А и Е забавят процеса на стареене, стимулират синтеза на колаген, регулират процеса на обновяване на клетките. То възстановява липидната бариера на кожата (нейната защитна функция). Прониква в слоевете на кожата и възстановява нейната цялост, като подобрява текстура й, помага за регенерацията й, поддържа влагата в нея и я предпазва от стареене. 
 Маслото изключително добре повлиява и възстановява изтощена и постоянно третирана коса. Придава блясък, здравина и гъвкавост на косъма. Косата може директно да се третита с него, като особено подходяща за тази цел е когато е влажна. След като престои на нея за период от време по Ваша преценка, я измивате с шампоан. Може да бъде добавено към самите шампоани, балсами, кремове.