Търсачки – google, yahoo и други СЕО оптимизиране – Оптимизация на уеб сайт за търсачките, информация , съвети.

1
Добави коментар

Търсачки – google, yahoo и други – оптимизация

Защо да искам да се класирам в Google?

Пределно ясно е защо трябва да оптимизираме сайта си – от добре класираните уеб сайтове се печелят МНОГО ПАРИ! 90% от посетителите посещават някой от първите десет резулата върнати от търсачката, първото място печели обикновено около 40% от посещенията, първите пет получават около 70% от кликовете в Serp на Google.

Три картинки, изобразяващи нагледно на какво, къде и колко кликат потребителите според Google и други авторитетни специализирани сайтове:

SEO оптимизация за Google На първо място в Google SEO оптимизация и Google Seo оптимизация на сайт
SEO оптимизация на сайт – Оптимизиране на сайтове за търсачки

Много от вас са чували за похвати и техники използвани за по-високо класиране на уеб сайтове в търсачките и най-вече за класиране на първа страница на Google.

Какво предлага 3D Уеб дизайн: Комплекс от услуги за оптимизиране на сайт които повишават посещаемостта на сайта ви чрез класирнето му на по-високи позиции в търсачките и като следствие увеличават продажбите ви и печалбата на сайта в пъти. Ние НЕ ползваме платени линкове, а постваме само в публични безплатни сайтове, в тематични наши уеб сайтове и в сайтове на наши партньори, което означава че постигнатите резултати за вас ще бъдат дълготрайни и на ниска цена. При нас вие заплащате само за реално извършени услуги за проучване, промяна кода на сайта, написване на текстове (копирайтинг), извършен линк билдинг и отчитане на резултатите и последващи от моментния резултат корекции на кампанията ви.

Някои от тези услуги за оптимизирането на сайт са: Seo копирайтинг, сео одит и оптимизация за търсачки, регистрация в търсачки, регистрация в директории, линк билдинг в социални мрежи, в блогове и микроблогове, в директории за статии и каталози, guest blogging. Какво трябва да знае потребителя?
Типове Seo оптимизация за търсачки

Според мястото на провеждане на работата по Seo оптимизацията на сайт seo-то се дели на два вида: Онпейдж оптимизиране на сайт и офпейдж оптимизиране на сайт (в сайта и извън него).
Предимства на On Page оптимизацията на сайт са че се постига гарантиран резултат, при това бързо и евтино. Недостатъците на Off Page оптимизацията са, че резултата идва бавно, скъпа е и е опасно да се извършва от непрофесионалисти.
On Page Seo оптимизация за търсачки – OnPage (вътре в сайта)

Вътрешната оптимизация на сайт (OnPage Seo) е обикновено оптимизиране на структурата, текстовете, урл адресите и html кода на уеб сайта така че всяка негова страница да се позиционира възможно най-високо в търсачките по естествен начин.
Ако се приложи самостоятелно, OnPage сео-то е подходящо за области и ниши с ниска до средна конкуренция. Забележете, че тази услуга не включва линк билдинг, което е най-скъпата част от оптимизацията и затова са възможни доста ниски цени.

Естествено, ниски цени не са възможни за областите с висока конкуренция като форекс, имоти, почивки, кредити, климатици, часовници, парфюми, туризъм, дизайн, хостинг, пари и доста други, включително почти всички англоезични ключови думи от по една и две думи. Там не може да се постигнат високи резултати само по този начин и е необходимо да се приложи оптимизиране в комбинация с линк билдинг услуги.
Off Page Seo оптимизация за търсачки, OffPage

OffPage Seo означава че се оптимизира извън сайта ви, работи се по други сайтове. Този тип Seo оптимизиране в комплект с правилно OnPage Seo оптимизиране дава още по-висок резултат, но е и по-скъп.

Линк билдинг в големи размери, публикуване на статии, прес релийзи, блог постове и постове в социални мрежи и други начини за популяризиране на сайта ви до изкарването му на първо място в Google. Можем да дадем отлични цени и за тази последна част от сео оптимизацията на сайтове.
3D Уеб дизайн предлага линк билдинг в над ХИЛЯДА Български сайта. Това е много подходящо за областите с висока конкуренция като пари, недвижими имоти, новини, почивки, туризъм, форекс, банки, кредити, хостинг, услуги, мебели, часовници, дрехи, климатици и други. 3D Уеб дизайн предлага link building в над 2000 англоезични сайта – това е правилната услуга ако желаете да класирате сайта си за ключови думи на латиница. От тази услуга имат полза и сайтове които са със съдържание само на Български език но се опитват да се класират за ирази които имат английски еквивалент.
Още видове оптимизация за търсачки:

Според начините на постигане на резултата и според начина на оптимизирането на сайта Seo оптимизацията се дели на три вида: Gray hat SEO, Black hat SEO и White hat SEO. Разликата е в това дали съответните методи са разрешени от търсачките и Google или не. С Black hat се означават забранените методи, с Gray hat – полу забранените, а White hat са позволените техники.
Други типове при Seo оптимизацията за Google:

Оптимизиране на онлайн магазини: оптимизация на онлайн магазин
white hat seo оптимизиране
Black hat seo оптимизация
Gray hat seo оптимизация
SEOоптимизация
Оптимизиране за Google Images
Какво е Сео оптимизация

Защо да не избирате seo фирма от един човек?

За да се оптимизира сайта ви и да се класира той в Google е необходима съвкупност от няколко неща: програмиране и изработка на сайта, дизайн, копирайтинг (писане на текстове в сайта и по други сайтове), вътрешна seo оптимизация, линк билдинг. Оптимизаторите работещи самостоятелно не могат да извършат дори половината от всичко това сами! Те просто прибягват до услугите на други фирми-посредници и просто ви товарят с по-високи цени. Тоест, поръчвате съмнителни услуги от посредник, а не от извора.

Защо нашата фирма има много клиенти за Seo оптимизация? Защо да избера 3D Уеб дизайн?

В България има много уеб дизайн фирми които могат да ви изработят уеб сайт. В България има и доста фирми за Seo оптимизация услуги които могат да ви класират в Google. В България има и фирми за уеб програмиране които могат да направят функционалност за сайта ви по поръчка. Защо, защо…. отговора е толкова прост:
Единствено нашата Seo фирма предлага уникалната комбинация от всички тези показатели!

Огромен опит в изработката на уеб сайтове (7 години, над 1200 уеб сайта)
Кампанията ви ще бъде планирана и ръководена от единия от трите най-добри seo оптимизатора в България
Огромен опит в seo оптимизацията (над 6 години, над 1500 оптимизирани и класирани уеб сайта – seo портфолио)
Достъпни ниски цени. Ако цените ни не бяха ниски за резултата който получавате, нямаше да имаме всички тези 1500 клиента в сео портфолиото си отгоре.
Ние сме един от най-големите разработчици в България разработващи с програмиране функционалности по поръчка за уеб сайтове. Продаваме ги не само в България, а и в цял свят от над три години. Защо това е важно: В много от случаите сайта ви няма как да е класиран в тройката на Google без програмирането на специфична за вашия уеб сайт функционалност.

ТАГОВЕ: сео, оптимизиране, оптимизация, трафик, индексиране, позициониране, търсачки, гугъл, яху, бинг, seo, optimizirane, optimizacia, trafik, indexirane, populyarizirane, tarsachki, google, yahoo, bing.