Изработка на уеб сайт Уеб дизайн – Уеб сайтове , видове уеб сайтове. Купи уеб сайт

2
Добави коментар

Изработка на уеб сайт + seo оптимизация. Интернет реклама и онлайн маркетинг

Изработка на уеб сайт като взаимно сътрудничество

Правилното определяне на целите и функционалностите в планирането на изработка на уеб сайт, предполагат ползотворното сътрудничество между разработчика и поръчителя на уеб страницата. Интересът към иновативните решения в изработването на уеб сайта са ключови за нашата работа. Ние следим всички новости и се придържаме към най-доброто в уеб дизайна.

 

изработка на уеб сайтИлюстрация на кодиране при изработка на уеб сайт
Уеб сайтове които работят отлично в браузърите

Изработка на уеб сайт съобразена с особеностите на всички познати браузъри работещи в различните операционни системи и устройства. Отговаряща на стандартите на W3C за коректен програмен код и леснодостъпен за браузъри и търсещи машини. Цялата спецификация можете да разгледате тук.
Динамични уеб сайтове изградени върху платформа с отворен код

Платформа с отворен код, позволяваща свобода за програмиране и модификация. Висока сигурност на системата и надграждане на модулен принцип, гарантирани от постоянния ангажимент на голяма група от разработчици.
Уеб дизайн и опции в изработката на уеб сайтове
Уеб дизайн

Оригинален графичен проект с различни теми според естетиката и нуждите на конкретния уеб сайт. Изработка на сайт с представяне на идеен проект в различни варианти и извършване на необходимото за постигане на пълнота и оригиналност. Разработка на различни оформления за вътрешни страници с неограничени възможности.
Сложни проекти с многобройни менюта, тематични, скрити, анимирани, падащи, тип хармоника и подменюта са някои от неограничените възможности на уеб дизайна. Структурата на уеб сайта се изгражда, съобразна с принципите за удобен и комуникативен потребителски интерфейс и изискванията за оптимизация на уеб сайта.
Първоначално и окончателно съгласуване на предварителния проект с клиента.
Уеб сайт с контролен панел (CMS – Content Management System)

Контролния панел дава възможност да се поставят и изтриват, пускат и спират публикации. Могат да се правят корекции с лесен и разработен за интуитивна ориентация интерфейс.
Не са необходими умения по програмиране за работа с панела. Той е базиран на уеб адрес и е достъпен чрез парола и потребителско име. Редактирането се извършва през текстови редактор (WYSIWYG), почти идентичен с тези които се използват в различните операционни системи. Публикациите съдържат и SEO мениджмънт – заглавие на страницата, мета тагове, ключови думи, описание на снимки.
изработка на сайт
Илюстрация на панел при динамичен уеб сайт
Многоезични уеб сайтове

Всички статии, менюта и интерактивни функции могат да се изработят в многоезичен вариант, с автоматично преминаване от всяка тема към друг език.
Регистрация на потребители в уеб сайта

Партньори или посетители които извършат регистрация с опция да бъдат допуснати от администратор ще могат да виждат допълнителна информация като цени на едро например, пакетиране, доставка и тнт.
Заснемане на продукти

Заснемане с професионален фотограф на вашите продукти, интериори и екстериори. Ангажиране на студио модели и видео заснемане.
Обработка на фотографиите

Много често се налага да се изрежат части от фотографии, да се изтрият обекти или да се добавят други, да се променят цветове, да се изчистят от паразитни наслагвания. Преди да се поставят на уеб сайта снимките се оразмеряват и компресират.
Анимирани фото галерии

Фото галерии със zoom ефект в различни конфигурации с предварителен изглед, лайтбокс и красиви ефекти, варианти на анимираните галерии. Разлистваща се галерия във формата на списание или книга със zoom ефект.
Форма за връзка със защита

Контакти с целия екип и форми с различно съдържание на полетата към тях свързани към индивидуални имейли, скрити от посетителите и автоматизираните системи за зловредни действия. reCAPTCHA защита.
Търсене в уеб сайта

Поле за търсене по ключови думи с различни филтри в изработения уеб сайт. Индексиране на ключови думи за контекстно търсене.
Добавяне на новини

Новините и събитията изобразени в блогова форма с фотография и текст или видео.
Брояч на посещенията в уеб сайта

Анализ на посещенията от утвърдени центрове с множество опции за измерваната информация. Подходяща за анализ уеб маркетинг и оптимизация на уеб сайта.
Банери в уеб сайта и тяхното управление

Банери на партньори и рекламодатели на вашия уеб сайт. Професионално управляеми позиции на отговарящи на стандарта банери.
Проучвания с въпросници към посетителите

Обратна връзка от посетителите на уеб сайта която позволява анкети и проучвания със статистика в резултатите
RSS Абонамент

Абонамент на посетителите за бъдещи публикации на уеб сайта.
Георграфски карти за уеб сайта

Карта от Google maps с офиси и складове на организацията или фирмата или стилизирана анимирана карта с допълнителни информация.
Социални мрежи

Facebook връзка „харесва ми“, препратка на конкретната страница за предложение във Facebook, Приятели с техните лица от Facebook
Връзка с Facebook, Twitter, Google+, Pinterest и други.
Възможност за надграждане (ъпгрейд)

Когато един уеб сайт е изработен и завършен е повече от сигурно че скоро ще бъде допълван с нови функции и възможности. Привилегията той да бъде надграждан е изключително важна и още повече когато се използва платформа с отворен код която позволява на собственика на уеб сайта свободата за преносимост.
Решения за уеб сайтове и видове уеб страници

Най-популярните решения за уеб сайтове могат да се обединят в един сайт от две или повече от изброените категории.

Фирмен уеб сайт презентация
Институционален или обществен уеб сайт
Онлайн общност
Онлайн бизнес
Електронен магазин с неограничени категории продукти
Електронно издание
Интранет решения
Личен уеб сайт
Блог

Уеб сайтове класифицирани според темата

Уеб сайт за медицински център
Уеб сайт за здравни услуги
Уеб сайт за здраве и красота
Уеб сайт за списание
Уеб сайт за кино и филми
Уеб сайт за спортни стоки
Уеб сайт за спортен клуб
Туристически уеб сайт
Уеб сайт за електронна търговия
Строителство и инженерна дейност
Уеб сайт за индустриална дейност
Уеб сайт за култура
Уеб сайт за художествено творчество
Уеб сайт за изложение
Уеб сайт за хотел
Уеб сайт за ресторант
Уеб сайт за домашни любимци
Уеб сайт за охранителна техника
Уеб сайт за автосервиз
Уеб сайт за дърводелска дейност

Изработка на уеб сайт и ползваемост (User Experience)

Ползваемост на уеб сайта е понятие свързано с лесното ориентиране на посетителя в интерактивните му функции. Психологически и маркетингови правила се обединяват с визуални решения с естетическо въздействие. Ползваемостта подсказва едно интуитивно управление на услугите от потребителите. Измеримите величини в работата по ползваемостта са:

Възможности – за какви задачи е предназначен уеб сайтът.

Ефективност. Време за извършване на дадено действие в контекста на броя кликвания. Посоки на действията, етапи и стадий на завършек.

Разучаване на уеб сайта, способността на потребителя да запомни действията за постигане на целите и да ги прилага отново.

Удовлетвореност – чувството на удовлетвореност на потребителя след работа със уеб сайта.

Тези параметри определят изчистването от грешки и са определящи за потребителското изживяване. Резултатът ни отвежда към един ефективен, лесен за многократно ползване и желан за посещаване уеб сайт, изработен за изпълнението на специфични задачи.

Качествена интерпретация във всички браузъри

Уеб сайтовете е необходимо да изглеждат по еднакъв начин и да работят правилно във всички браузъри и всички операционни системи. Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Opera mobile, Safari, MS Explorer 7+,

уеб сайт

Да съдържат валиден HTML XHTML
Да съдържат валиден CSS
Уеб сайтът да се зарежда в браузъра за много кратко време.

ТАГОВЕ: уеб, дизайн, изработка, сайт, отпимизиран, онлайн, магазин, фирмен, ниски, цени, web, dizain, izrabotka, sait, optimiziran, online, onlain, magazin, firmen, evtin.