Бизнес хотел в София

1
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Всяко едно бизнес пътуване е свързано на първо място с избора на място за настаняване. Хотелите в София са изключително много, но разликата в удобствата им също е сериозна. Много компании избират да започнат своята бизнес дейност именно от София, защото тук са главните подразделения на различни агенции и министерства – нещо много важно за стартирането на бизнес. Изваждането на всички необходими документи и лицензи за започването на каквото и да било бизнес начинание или разширяването му е свързано с разход на средства.
Не на последно в София са големите изложбени центрове, в които се провеждат семинари и изложения, някои от най – реномираните университети и изключително красиви исторически забележителности.
Бизнес хотели в София могат да бъдат намерени в почти всяка точка на града. Всички те предлагат лукс, комфорт на настаняване, дискретност и красиви гледки. Една от новите дестинации на бизнеса в София е Студентски град. Хотелите в Студентски град все още са малко, но удобния транспорт и множеството заведения го правят привлекателен.
Планирането на бизнес командировка в столицата е свързано с избор на подходящ хотел.

Защо бизнес хотел в София?
София предлага множество места за забавление и настаняване. Всеки хотел може да приюти гости, но не всеки хотел може да посрещне изискванията и нуждите на бизнеса.
Всеки един бизнес хотел, разположен в София се стреми да предложи максимално голям пакет услуги на конкурентна цена. Едно посещение в града свързано с презентация или преговори може да се превърне в уникално изживяване за всички участници. Конкуренцията на бизнес хотелите в София е изключително силна, ето защо:
Бизнес хотелът, трябва да притежава няколко неща:
Луксозни стаи – необходими за настаняване на гостите, както и гъвкавост при избора на пакети с нощувки, закуски и тип помещения – единично настаняване, настаняване в луксозна стая или апартамент. Изчистен елегантен дизайн, функционално обзавеждане и дискретен лукс.
Задължително – напълно безплатен безжичен интернет с висока скорост.
Конферентна зала – една или повече с различен капацитет и възможност за разположение на местата според желанието и нуждите: тип „театър“, П-образно, тип „заседателна зала“ или тип „класна стая“. Конферентната зала задължително трябва да предлага презентационна и аудиовизуална техника – флипчарт, проектор, екран за презентации.
Възможност за организиране на кафе паузи. Много важен детайл, особено, ако се организира конференция или обучение и то продължава повече време. Множество възможности за разнообразни варианти на кафе паузите и опции за провеждането им не само в самата зала, но и в ресторанта на хотела допринасят за спокойствието на организаторите. Бизнес хотелите в София предлагат и организиране на обеди и вечери по меню, съобразено с нуждите на клиента. По този начин се спестяват пари и време на клиента да се лута в търсене на ресторант.
Всякакви видове офис услуги – копиране, принтиране, подвързване, ламиниране на документи, опции за предоставяне на преводачески услуги при необходимост.
Комплексност на обслужването: възможност за избор на цял пакет продукти и услуги от хотела. Така се пестят не само средства, но и време. Голяма част от хотелите разработват индивидуални пакети съобразени с цялостното желание на клиента. При всяко събитие възникват въпроси като: „Кой ще организира кафе паузата?“, „Откъде ще намерим техника за презентациите?“, „Кой ще подреди залата?“, „Може ли да преместим почивката по – рано?“, „Къде да заведем гостите на вечеря?“, и още, и още. Пакетното обслужване в бизнес хотела поема всички тези нужди и ги удовлетворява максимално качествено и бързо.
Място за релакс – луксозно оборудвани фитнес зали посрещат клиентите и им предлагат отмора от напрегнатия ден. Басейн, сауна, парна баня снемат натрупаната умора и разтоварват тялото и ума. Масажите спомагат за повишаване на тонуса и работоспособността на цялото тяло.
Изборът на бизнес хотел в София може да е труден. Въпреки това луксозните стаи, дискретният лоби бар, разнообразното меню на ресторанта и тясно специализираните услуги, които предоставя са в основата на ползотворната бизнес визита.