Сео оптимизация – Наблюдение и анализ. Seo оптимизиране на уеб сайт

1
183
Добави коментар

Web Pro Bulgaria – има за цел да предоставя всички уеб услуги налични към дата си на създаване 31.03.2014. Предлаганите услуги нямат никакви ограничение спрямо вида и произхода на сайта нито неговата дейност. Заплащането на всички услуги се остановява на два етапа:

I: Когато направите поръчката си е нужно да заплатите половината от сумата за да започне работа по изпълнението на определената от Вас дейност.

II: След завършването на поръчката Ви имате възможност да нанесете корекция върху това което сме направили, след което трябва да заплатите останалата част от поръчката си.

При поръчката на уеб сайт е нужно да знаете, че определена сума която да плащате всеки месец т.нар. поддръжка НЯМА. Когато е нужно нещо да се извърши по Вашият уеб сайт тогава се консултирате с екипа ни той определя цената на поръчката Ви и се изпълнява в най-кратък срок.

Относно сео оптимизацията на Вашият сайт трябва да знаете следните условия който са нужни за да започнем изпълнението на вашата поръчка:
1. Нужно да е определите ключови думи на който желаете да излиза сайта Ви.
2. Нужно е да определите страниците с който искате да излизате на по-горе посочените ключови думи
3. Да платитие нужната сума за започване на оптимизацията на Вашият сайт

Някой от предлаганите услуги са:

Уеб дизайн – изработката на един уеб сайт е много деликатен процес в който е нужно разработчиците да се съобразяват с някой основни изисквания като например цели, бъдещо развитие и да се съобразят с изискванията за бъдещото оптимизиране.

Изработката на уеб сайт според вида на сайта който се избрали при поръчката си може да мине през следните етапи:

* Избор на изборажения (вид и размери)
* Избор на брой продукти или услуга (колко продукта ще има в сайта Ви – ако е онлайн магазин и колко услуги ще се предлагат в случай,че сайта Ви продуктов, фирмен или корпоративен)
* Избор на брой страници и тяхното значение в сайта (колко на брой и къде ще бъдат поставени връзките за тях и върху какъв текст)
* Избор на дизайн и приложение (цветове, менюта, статичен, динамичен)

Фирмен уеб сайт: този вид сайт има за цел да представи бизнеса Ви по възможно най-добрия начин на хората интересуващи се от него. Този тип уеб сайтове обикновенно съдъжат между 15 и 20 броя страници, но съществуват и такива с над 25 броя уеб страници. (наприер: bashevstanislav.fr, mak-textil.com & igdental.bg)
Онлайн магазин: това е известно на всички, че е вид уеб сайт който има за цел да продава определен брой продукти или услуги. В последно време предпочитанията на клиентите свързани с изработката на онлайн магазин включват и превода му на някой други езици.
Рекламен сайт: много добре индексирани от висчки търсачки поради тяхната лекото и бързо действие. Възможно е да бъдат изработени с малък брой страници, а също така както ще посочим в примера и само от една страница. (например: majesty.bg & bgcosmetics.eu)
Флаш уеб сайт: в последно време не намира приложение в развитието на онлайн бизнес тъй като не е добре индексиран от търсачките и служи само и единствено да представи бизнеса Ви.
Корпоративен сайт:
Онлайн директория: тозти вид сайтове т.нар уеб директории се изработват както с цел печалба и посещаемост от група хора в зависимост от функциите който изпълнява така и с цел оптимизиране на друг уеб сайт или рекламирането му в тази директория.

Графичен дизайн – изработката на графичен дизайн включва в себе си изработкана лого или банер за реклама, видео реклама или флаш анимация.

При изработката на банери е нужно да се посочат следните харектеристики на същостноста му:

* Да се избере и посочи дължина и ширина на обекта
* Да се избере и посочи формат на банера
* При възможност да се определи предварително бъдещето местоположение на банера

Банер и лого: изработва всички видове рекламни изображения статични и динамични без значение от формата който Ви е нужен или размерът.
Видео реклама: ние Ви предлагаме изработка не само на уеб сайт, а и на всичко което може да е от полза на вашата дейност.
Флаш анимации:
Менюта, графики и други:
Галерии:
Уеб каталози:

Сео оптимизация – за сео оптимизацията можем да кажем с няколко думи, че това е съвкупност от процеси имащи за цел да позиционират сайта Ви в първите страници на посочени от вас думи или т.нар ключови изрази (словосъчетания).

При поръчка на сео оптимизация ще е нужно да посочите следните данни:

* Брой ключови думи
* Значимост на ключовите думи
* Страници с който желаете да заемете ключова дума.

Сео линкове: изработката на поддомейни трябва да е съобразена със самият брой връзки съдържащи се във всеки един от субдомейните.
Сео инструменти:
Наблюдение и анализ:
Tекстово съдържание: текстовото съдъжание е от икзлючително значение за Вашият уеб сайт то има огромно значение при класирането на резултатите от търсачките, но не само самите думи в него имат значение. Правилното прецизиране на заглавията и тяхното местоположение в съдържанието на даден уеб сайт имат влияние върхи индексирането от търсачки като: google, yahoo, bing, alexa и много много други
Уеб трафик:
Позиции в търсачките:

Интернет реклама – това е един от видовете на рекламата който намира най-широко приложение в днешното ежедневие. Всички видове който се предлагат в интернет имат за цел популяризирането на даден бизнес или услуга.

Поради мащабите си онлайн рекламата трябва да отговаря на някой задължителни условия:

* Съдържанието на връзките да е според ключовата дума с най-голямо значимост.
* При изработката на блогове или уеб страници за повишаване на уеб трафика към сайта е нужно те да са на сходна тематика.
* Ако е нужно да се изготвят банер реклами за предпочитане е те да бъдат данимични с връзка към определена подстраница на сайта Ви.

Добавяне на урл: подбираме само най-подходящите за вашата дейност уеб сайтове в който да добавим връзка.
Текстови връзки: ние ще осигурим реклама в най-подходящите сайтове от който ще получавате повече уникални посещения, което ще подобри значително позициите Ви в google и други търсачки.
Статични и динамични:
Реклама в социалните мрежи:
Блогове и обяви: този вид реклама дава възможност за повишаване продажбите на определен продукт.

Онлайн маркетинг –

Email маркетинг: възможност за промотиране на вашите продукти или услуги което означава,че ние не само изработваме вашият сайт, но и предлагаме в нашите сайтове стоките или услугите Ви.
Affiliate маркетинг: регистрация – афилиейт мрежата на УебПро България, Ви дава възможност да разпространявате своят сайт или отделни продукти от него.
Статистика:
Данни и проучване:
Анализ и СЕО:

Социални мрежи –

Блогове: целта на това е както онлайн реклама така и сео оптимизация (гарантира по-добри позиции в търсачките).
Маркетинг – социални мрежи: създаване на профили за вашият сайт, публикуване на видео и снимкови материали и популяризация на вашият сайт.
Страници, групи и др:
Социални медии:
Уеб директории:

Онлайн бизнес –

Локален бизнес:
Онлайн търговия:
Реклама онлайн:
Развитие на бизнес план:
Маркетинг и реклама:

Домейни и хостинг –

Хостинг планове:
Домейн имена:
Ниски цени:
Наети сървъри:
Други:

Превод на уеб сайт –

Английски, немски и френски:
Испански, италиански и румънски:
Словенски, унгарски и хърватски:
Сръбски, македонски и гръцки:
И още много други:

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1