Байерн – Арсенал, Барселона – БАТЕ Борисов тази вечер в Шампионска лига

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Тази вечер предстои да се изиграят поредните 8 мача от Шампионската лига в групите от Е до Н, пише Sportal.bg.  Залозите за някои от тимовете са огромни. В група Е Барселона може да си гарантира класирането в плейофите при успех над БАТЕ Борисов, като условието е в другия двубой от същага група Рома да не спечели срещу Байер (Леверкузен).

 

Най-заплетена е ситуацията в група F, където ще се сблъскат Байерн – Арсенал и Олимпиакос – Динамо Загреб. Както и да завършат срещите, нищо около съдбата на първите две места в групата няма да стане окончателно известно.

 

В група G Макаби излиза в Тел Авив срещу лидера Порто в търсене на първите си точки. При нова загуба и резултат, различен от равенство в другия мач между Челси и Динамо (Киев), Макаби ще загуби и теоретични шансове за второто място. Същото ще се случи и при равенство в Тел Авив и победа на Динамо (Киев) над Челси в Лондон.

 

В група Н играят Лион – Зенит и Гент – Валенсия. При победа в Лион Зенит ще си гарантира продължаване напред. Дори и при равенство руският тим ще продължи напред при условие, че Гент не спечели. Валенсия също може да си гарантира излизане в плейофите при победа над Гент в случай, че Лион не спечели. Това ще означава, че Лион ще се прости с надеждите си за място в топ 2 на групата.