Мъжки кожени якета за сезон есен-зима 2012-2013 от дизайнерите Gucci и Bally

1
Добави коментар
iraimg
iraimg

 

Дизайнерите на Гучи създадоха невероятно мъжко кожено яке, което е уникална комбинация от бруталност и блясък. Неговата изтърканост и вид създават впечатление за рокерски дързък младеж, който надхвърля всички закони.

Но в същото време, плътно прилепнало, сдържано, с простотата на модела си, това яке ни дава правото да го наречем стилно и елегантно изделие. Именно тази универсалност е основната особенност на модела. Плавни линии, къса дължина, надменен разкош, неизменен за марката. Ето такъв мъж ще събере точки през този сезон!

Модни тенденции за мъжките кожени якета са кожена яка, къса дължина, монотонност и, разбира се, кожата, която отдавна е  доказана класика в творбите на най-известните дизайнери в света.

Есен-зима 2012-213 открива нов сезон, където е позволено малко да се отстъпи от класиката и да се поиграе с детайлите и естественните материали. Мъжките кожени якета, представени в колекциите на Gucci и Bally обединяват цветовите решения с  градивни отенъци и ексклузивни текстури от животински кожи. Многослойност и оригиналност в кройките на якетата правят тези дизайнерски творения истински must-have, а мъхестата яка на врата и плавните преходи към вълна и кашмир придават отенък на разкош.

Мъжките кожени якета на Gucci и Bally не се отличават с експерименталност, яркост или блясък. Те са прости и точни, дори в детайлите. Без изобилие от метални и закачливите вложки и аксесоари. През този сезон дизайнерите избират сдържаността и родната класика, разреждайки монотонността с цветове и точни линии. Тези якета са за улицата и за тържественни случаи, клубове и делови срещи. Основния секрет за успеха на мъжките кожении якета на  Gucci и Bally е универсалността и проверената през вековете привлекателност на лаконичните решения в нови изделия. Изберете дреха „за реалния живот“!