Емануела погва Динев с адвокати :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Емануела е наела адвокати, които ще се борят с империята на Диневи за получаването на издръжка за детето й, пише  „България Днес“.

 

Проверка показа, че няма нищо вярно и в появилата се информация, че изпълнителката е поискала 1 милион лева издръжка от бащата на детето си Димитър. Певицата си е ангажирала юристи, които се занимават с тези дела, и самата тя още не знае каква сума ще получава за отглеждането на детето си. Самата тя нямала време да се занимава, тъй като имала предостатъчно ангажименти покрай бебето, което вчера навърши 10 месеца.

 

„Ако исках пари, нямаше да бъда с Димитър, който е на 27 години и не се е развил още в живота си! Това, че е син на някой си, не означава, че е разполагал с такива средства! И в случая – може би, ако мислех за пари, едва ли щяхме да сме разделени!“, коментира преди дни в типичния си стил популярната певица.

В момента Емануела е в София, където сама се грижи за малкия Димитър.

 

 

„Детето си е мое и аз ще си го гледам. Не искам помощ от никого. Темата „Диневи“ за мен е приключена и не искам повече да я коментирам“, заяви пред „България Днес“ изпълнителката, която призна, че за нея към този момент приоритет са единствено двамата й синове и кариерата.

 

 

Покрай драматичната раздяла стана ясно, че бабата на Димитър Динев настройвала внука си срещу фолкпевицата Емануела и била една от причините двамата да се разделят.

 

 

Майката на братя Диневи (Динко и Йордан) често настройвала синовете и внуците си против жените им, защото си мислела, че искат да заграбят фамилното богатство. Според баба Ваня жените искали да станат част от семейството, водени единствено от финансови желания. Периодично тя говорела на синовете си и внука си Димитър, че половинките им са меркантилни и не държат толкова на тях, колкото на богатството им.

 

 

Възрастната жена, която се опитвала да дърпа тайно делата в известната фамилия, обаче не атакувала директно, а тайно говорела на наследниците си какви опасности крият връзките с хубави жени. Самата Емануела била истински шокирана, че бабата не я одобрява, защото при директните им срещи винаги й се усмихвала и й казвала добри думи. Впоследствие обаче изпълнителката научила от бащата на детето си, че не чак толкова силно е долюбвана,у и скандалите неизбежно започнали да се случват.

 

 

Емануела била също разочарована, че Димитър копира едно към едно поведението на баща си и не обръщал достатъчно внимание на наследника си Димитър-младши. Тя приела тежко, че само месел след раждането на детето им той започнал да се държи различно и да не проявява никакъв интерес към нея и бебето.

 

 

„България Днес“ научи още, че Димитър предпочитал да бъде в компанията на свои приятели, с които излизал да се забавлява, вместо да помага в грижите за детенцето. Това също силно дразнело фолкпевицата, която полагала сили да пътува от София до Свети Влас, паралелно да ходи на участия, а в същото време 27-годишният младеж да не демонстрира, че е напълно отдаден на семейството си.

 

 

Тя отрече категорично всички появили се информация, че има нов човек в живота си. „Моля ви, престанете да свързвате името ми с всеки известен и безизвестен мъж. Нямам мъж до себе си! Отдала съм се на децата и кариерата си. Престанете със съчиненията, моля!“, обърна се Емануела към производителите на слухове по неин адрес.

 

 

В момента изпълнителката се стяга за участие в Лондон, където ще пее пред българската общественост. За нейна радост тя може да разчита на роднини и добри приятели да се грижат за бебето, докато тя отсъства от страната.