GPS навигация с андроид WayteQ x995GPS навигация, GPS навигация за камион и кола, Видеорегистратор, Таблети от IskamGPS.com

2
Добави коментар
gpsmagazin.navigacii
gpsmagazin.navigacii

ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИИ, НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ: ГАРМИН, ТОМ ТОМ, Becker, LEOS и други. GPS ВТОРА УПОТРЕБА, GPS АКСЕСОАРИ, TАБЛЕТИ, АКСЕСОАРИ ЗА ТАБЛЕТИ, ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ, РАДАР ДЕТЕКТОРИ, СОНАРИ ЗА РИБОЛОВ, ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация с андроид WayteQ x995
10:38, 17 Ноември 2015 видяна 17 пъти

1
2
3
4
5

5,00 / 5
(1 гласа)

Вие не сте гласували за тази новина

WayteQ x995 Android GPS предлага да се докоснете до нови измерения в иновациите при навигационните систенми. Операционната система Android и мощният хардуер позволяват достъпа до невероятни нови функции на GPS устройството: капацитивен дисплей, висока яркос, MultiTouch, с който лесно да увеличавате и намаляте мащаба на дисплея, да използвате слайд менюто и да въвеждане текстове. Техническите параметри на WayteQ x995 също така позволяват инсталацията на повече от един навигационен софтуер. Google Play предлага десетки софтуери за навигация, така че можете да изтеглите и инсталирате избраните от Вас директно на Вашето GPS устройство през WiFi.

 

 

 

Мощен хардуер 

 

Устройството използва мощен четириядрен CPU MediaTek със собствен GPS модул (MT6627). RAM паметта е разширена до 1 GB, а ROM е 8 GB (2 GB за приложения, 4 GB за съхранение на данни). Място за съхранение може да бъде допълнително разширено като поставите MicroSDHC карта с памет. Устройството притежава сензори, така че при завъртане дисплеят веднага реагира и се приспособява.

 

Забележителни функции

 

WayteQ x995 притежава дисплей с невероятна яркост, така че да можете да го използвате и при силна слънчева светлина. Устройството е снабдено с високо капацитетна батерия, която да гарантира по-дълго време на работа. GPS устройството има WiFi функция с уеб браузър и Android приложения. Bluetooth функцията може да прехвърли звука от устройството на слушалки или тонколони и също така дава възможност за обмен на файлове. Вграденият микрофон и говорител с висока производителност позволяват използването на гласовите инструкции и навигация. Вграденият FM трансмитер дава възможност да се прехвърли звука от устройството към безжичната автомобилна аудиосистема. Просто настройвате звука на колата на правилната честота, за да се насладите на любимата си музика, видео клипове или за да слушате упътването на навигационния софтуер през високоговорителите на автомобила.

Основният екран на навигацията X995 също е уникален: той показва най-често използваните приложения с големи икони, като по този начин улеснява използването им.

 

 

Моделът се предлага в комплект с навигационне софтуер Sygic с карти на България и цяла Европа с безплатни актуализации на картите

Повече информация за продукта можете да прочетете ТУК.
Добави в Svejo

« Обратно към блога