Лични финанси – всичко, което трябва да знаете

1
Добави коментар
dimitkoster
dimitkoster

Ако трябва да съберете това, което знаете за личните финанси само в една страница – какво ще напишете? Добре звучи, но какво знание всъщност може да научи само от една страница? С какво трябва да се преборим и какво ще получим, ако го направим. Ако и ти си задаваш подобни въпроси тази книга е точно за теб.

Какво се крие зад историята за написването на тази електронна книга?

Накратко. Реших да напиша тази мини електронна книга свързана с личните финанси, поради причината, че в България малко се говори за това как да управляваме собствените си пари. Липсва информация за това как да излезем от омагьосаният кръг на кредитните карти, стоките на лизинг и ипотечните кредити. Във време, в което на голяма част от хората парите едва им стигат да покрият месечните си сметки, едва ли им е до това да мислят как и къде да инвестират. Много от нас (включително и аз до скоро) не осъзнават, че личните ни финанси, управлението на собствените ни пари и финансово ни състояние зависи само от нас самите.  От нашите действия или бездействие по отношение на парите.

Какво ще намерите в книга?

5 основни правили, които ако спазвате няма да имате проблем с личните си финанси.
Ще намерите много съвети за това как може да ограничите своите разходи като същевременно увеличавате и приходите си.
Ще разберете как да управлявате личните си спестявания и как да се преборите с кредитите и дълговете, които имате
Ще раззберете и основните правила, които трябва да спазите преди да започнете да инвестирате

Всичко това подплатено с личната ми история и примери как съм намерил решенията аз самия.

Ако проявявате интерес към книгата може да намерите допълнителна информация в специално създадената страница на сайта ни – ЛИЧНИ ФИНАНСИ

Related