ДАМАСЦЕНА :: ПРОДУКТИ ОТ РОЗОВО МАСЛО, ЕТНОГРАФСКИ КОМПЛЕКС

1
Добави коментар
damascenakompleks
damascenakompleks

Дамасцена е частна семейна фирма, намираща се в сърцето на розовата долина между „града на Българска роза“ – Казанлък и града, известен със своите минерални извори и балнеолечение – Павел баня. Дестилерията е построена в китното малко селце Скобелево, разположено в подножието на Стара планина, където обширните розови градини край селото са се слели в едно с величествената снага на Балкана

Фирма Дамасцена произвежда и продава известното по цял свят и с най-добро качество Българско розово масло, добито от листенцата на Rosa Damascena. Заедно с това в дестилерията на фирмата се произвежда висококачествени розова вода, лавандулово масло, лавандулова вода и други етерични масла и хидрозоли.
Ние се гордеем с това, че сами произвеждаме и продаваме нашите продукти по цял свят. Това означава, че независимо дали ще се свържете с нас през интернет, или ще дойдете на място и ще направите своето пътешествие до Розовата долина, вие ще имате възможността да закупите от нас изцяло качествени и 100% натурални продукти.

Любопитни сте да разберете магията на производството на розово масло? Етнографски комплекс Дамасцена е най-подходящо място за разбулването на тайните и откриването на света на розата. Уханното кътче е построено в оригинален български стил и предлага близък поглед към традиционното розопроизводство. Всички гости са поканени да разгледат музейната експозиция или да опитат етеричните масла. А времето, прекарано в Етнографски комплекс Дамасцена… е незабравимо преживяване.