Uriage Isofill, Уриаж крем за суха кожа 50ml + термална вода 25ml + околоочен крем 15ml

1
Добави коментар
vania.eneva
vania.eneva

Uriage Isofill комплект за суха кожа за коригиране на бръчките и стягане на кожата при жени 35+. Богат крем за лице 50мл + околоочен 15мл + термална вода 25мл. 

Uriage Isofill крем за корекция на бръчки за суха кожа 50ml –  биоактивният комплекс ISO–3R, подпомогнат от минералния състав на термалната вода Uriage, стимулира три естествени механизма, които предпазват кожата от белезите на стареене: повишават антиоксидантната защита, увеличават наличността на хиалуронова киселина, стимулират производството на колаген и хиалуронова киселина.

Само след 4 седмици бръчките са видимо изгладени, кожата придобива блясък, тонус и младежко излъчване. Лицето е с по-изящен контур. Бръчките са дълготрайно попълнени. Специална формула, обогатена с масло от карите, за суха и много суха кожа.

Некомедогенен. Хипоалергенен. Без парабени.

Isofill крем за около очи – за корекция на бръчки и стягане на кожата в областта на околоочния контур. Подобрява еластичността, изглажда контурите и смекчава следите на времето. Леката, флуидна текстура специално създадена за деликатната зона около очите,  видимо изглажда бръчките, подмладява и кара очите Ви да засияят.
Изофил крем за околоочния контур съдържа ISO-3R патентован комплекс, който стимулира естествения синтез на колаген и хиалуронова киселина и повишава наличността им. Реактивира антиоксидантната защита на клетките.

Термалната вода Uriage е изотонична, със съвършен афинитет към Вашата кожа и не е нужно да бъде попивана. Просто впръсквайте, наслаждавайки се на всичките и уникални свойства и на най-доброто от естествената и минерализация. Хидратира, успокоява, защитава и освежава кожата.Изключително богата на минерали и микроелементи, водата възстановява еластичността и блясъка на кожата. Естествено изотонична, тя бързо облекчава дори и много чувствителните кожи.