Места, които трябва да посетите през 2016 – част 1

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Може би е трудно да се повярва, но 2015 е към своя край, и е време да започнете да планирате 2016 година. Независимо дали сте опитен пътешественик или начинаещ, никога не е късно да започнете да планирате, за да може да си прекарате едно красиво пътешествие. От неземната природа на Португалия към бляскавите острови на Гърция, тук са дестинациите, в които си струва да се впуснете през 2016.

Киото, Япония – Градът е богат на история и дом на много невероятни храмове, пазари, паркове, и градини.

Дарби, Монтана – Дарби е домът на „Triple Creek Ranch“, който е най-добрият хотел на годината.

Санкт Петербург, Русия – Санкт Петербург бе избран за най-добрата дестинация в Европа през тази година от „World Travel Awards“.

Шоал Бей, Ангуила – Ангуила се превърна в новото място за почивка на Уолстрийт.

Будапеща, Унгария – Будапеща не е толкова скъпа, колкото някои от другите европейски градове, но това не я прави по-малко очарователна или интересна.

Хавана, Куба – От старите си цветни сгради към класическите си автомобили и пури, Куба трябва да се види.

Люксембург, Люксембург – Страната има потресаващ брой зашеметяващ замъци, а град Люксембург е идеален за съпоставяне на старо и ново.

Връх Еверест, Непал – Рано или късно всеки човек би било добре да се пробва. Защо да не го направите през 2016.

Сием Реап, Камбоджа – Най-добрата туристическа атракция в света за тази година сподер „Lonely Planet“

Люцерн, Швейцария – Въпреки че не е известен като други швейцарски градове – Цюрих, Женева или Берн. Люцерн е старомоден, но е домът на изключително добре запазен покрит дървен мост и изобилие от традиционна архитектура и калдъръмените улички.

Спецес, Гърция – Спецес не е толкова известна туристическа дестинация като Миконос или Санторини, но това не означава, че е по-малко бляскав.

Азорските острови, Португалия – Тези девет острова, са намерени на 800 мили от бреговете на Португалия, те са наричани едни от най-добре пазените тайни на Атлантическия океан. Туристите могат да намерят почти всяко природно чудо тук, от плажовете до езерата и дори вулканични пещери и водопади.

Абу Даби, Обединени Арабски Емирства – Мястото, което е постоянно различно.

Очаквайте скоро и втора част.

Източник: Business Insider