ATDRent – удобно и лесно с автомобил под наем. | ATDRent – Коли под наем

1
Добави коментар
cvetanov74
cvetanov74

ATDRent – възможност за по- добър начин на живот

     ATDRent – отлична възможност за един по- добър начин на живот! Нашата компания за наемане на автомобили  е много добър избор, ако искате да бъдете в крак с времето и едновременно с това- да облекчите напрегнатото си динамично ежедневие.

    Да разполагате с кола под наем , означава да бъдете мобилни и самостоятелни при вземане на решение, да изпълнявате деловите си и ежедневни ангажименти бързо и с лекота. И макар че прекрасните изживявания от лятната ваканция край морето са вече един чудесен спомен, есента също е един подходящ сезон  за пътешествия с автомобил под наем, защото пътуванията са отлична възможност за хармонично общуване с природата и хората. Затова с удоволствие ви предлагаме компетентните професионални услуги на rent-a-car компанията ATDRent с централен офис в град Варна. обслужващият екип е млад, но с опит и добра квалификация , а автопаркът предлага голям избор на най- новите модели и класове коли, където всеки клиент може да подбере нещо специално за себе си, подходящо за неговия вкус и възможности.

    Пътната помощ, която оказва нашата фирма е денонощна, през цялата седмица- 24/7. Съществува гореща връзка с нашите клиенти чрез дежурен телефон, а също и онлайн връзка по   Интернет.

   Автомобилите на компания ATDRent са винаги в много добро техническо състояние, а всички задължителни пътни застраховки и такси са платени предварително и са включени в оформената крайна цена на наема.