Поп фолк – Pop Folk.

1
Добави коментар

С междинно класиране определят номинираните за наградите на Планета ТВ

От 15 януари зрителите на Планета ТВ избират най-достойните изпълнители, хитове, видеоклипове и албуми, които да влязат в пряка надпревара за определяне на Годишните награди на музикалния канал за 2014 г.

В някои от категориите вече има убедителни резултати за първите 6 номинирани. Но в други категории феновете все още доста се колебаят в избора си. Това е причината да има и междинно класиране на най-изявените заглавия или имена и така попадането в официалните номинации ще стане още по-правдиво, информират от медията.

До края на месеца меломаните ще могат да изберат по две свои предпочитания от посочените предложения в категориите и така да определят кои 6 ще получат право да отидат на финала на класацията.

Ако в междинното класиране липсват някои от предварително обявените категории, това означава, че резултатите в тях са убедително ясни и ще може феновете да гласуват след 3 февруари. Тогава ще бъдат обявени и кои 6 претенденти ще се състезават във всяка категория.

Кулминацията е на 24 февруари от 19.00 часа, когато в Зала 1 на НДК – София ще започне официалната церемония по връчването на 13-те Годишни музикални награди на “Планета” ТВ за 2014 г.

 

Онлайн реклама и интернет маркетинг