Какво ви очаква през 2016 година- част 2- зодия Тигър

41
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Какво ви очаква през 2016 година- част 2- зодия Тигър

Години на тигъра: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Ако рождения ви ден е преди 04.02, то тогава вашия знак не е тигър, а бик .

Тигъра като енергия е свързан с Дървото и сезона на ранната пролет – всички тези елементи са студени.
Маймуната е свързана с вятъра и пролетта. Вятъра е силен, сух и непредвидим. Когато вятъра в природата е силен това може да нарани листата на дървото.
Затова годината на маймуната може да подложи тигрите на предизвикателства и да им остави усещане за натиск, но в крайна сметка предизвикателствата по пътя ни ни помагат да се развием.
Знака на маймуната представлява и вода, която е свързана с мъдрост и знания. Затова е в полза на тигъра да избягва спорове и вместо това да се опита да научи нещо ново .

Какво ви очаква през 2016 година в различните области от живота ви?

Кариера: Вероятно е да срещнете трудности в тази област през годината и за да ги преодолеете ще е нужно да използвате опита и знанията си. Ако не можете сами да намерите решение на някой от проблемите си е добре потърсите помощ от някой по-опитен от вас.
Не забравяйте, че времето е добро да се учите на нови неща, а всяко предизвикателство, пред което се изправите може да ви научи на нещо ново.

Смяна на работно място: Не е правилното време да си търсите нова работа. Иначе е възможно да възникнат много проблеми на новото ви работно място, с които ще ви бъде трудно да се справите.
Затова е добре да ползвате възможността да развиете сегашния си бизнес или да се стремите към повишение в работата.

Богатство: Важно е тази година да внимавате за какво харчите парите си. Възможно е да попаднете на измама, затова бъдете предпазливи.
Добре ще е да инвестирате в собствения си бизнес, където ще сте сигурни какво става с парите ви.

Любов: Избягвайте да се карате с партньора си. Ще се учудите колко добри могат да бъдат отношенията ви с вашата половинка ако опитвате да сте спокойни и да се разбирате без да спорите.Ако нямате партньор тази огнена година може да ви поднесе някоя пареща емоция

Социален кръг: Често няма да сте в настроение да се виждате с много хора, но това е добро време да се учите. Затова се запишете на курс по нещо или започнете да се занимавате със спорт.
Никога не знаете дали няма да се запознаете с някой, с който ще изградите страхотно приятелство.

Кавги: Времето не е добро да водите съдебно дело. Тази година вероятността да загубите дело е по-голяма отколкото да го спечелите.

Здраве: Внимавайте за проблеми с черния дроб и нервната система. Ако се храните здравословно ще забележите положителна промяна в здравето ви. Така че ако не се храните здравословно, то това е добър момент да започнете.

Общото ви състояние: Тази година ще е малко по-различна от останалите. Важно е да се сдобиете с колкото можете повече нови умения и да се развиете в областта на работата.
Ще намерите, че колкото повече се учите на нови неща, толкова по-лесно ви става да преодолеете всяка трудност. Способността да се справяте с всички предизвикателства, пред които се изправяте ще ви накара да сте щастливи и спокойни.

Статията е подготвена от Мартин Колев за http://www.charmedastrology.com – там може да намерите подходящи сувенири за различните зодии или фън- шуй подаръци и бижута за годината на маймуната

фън шуй сувенир за годината на маймуната

Related