Парфюми, Масла и Соли за вана за различните Зодии – част първа

3
Добави коментар
Martin_Kolev
Martin_Kolev

Парфюми, Масла и Соли за вана за различните Зодии

Въпреки условноста на делението на хората на зодии все пак всяка зодия има своите силни и слаби страни, както на физическо ниво така и психически. Аромотерапията помага да се преодолеят някои проблеми по лесен и приятен начин – един масаж с подходящо масло, капки масло добавени във ваната, изпаряване в аромолампа или аромата на свещ, както и добавянето на соли или шумящи бомбички във ваната и избора на правилния парфюм за дадена ситуация. Всичко това би ни помогнало по-лесно да се адаптираме и да релаксираме в днешното забързано ежедневие.

ОВНИТЕ са твърде забързани, трудолюбиви и енергични. Понякога те така се увличат от работа или от някакви техни цели, че не им остава много време за релаксация и отмора. Масло от джинджифил, кориандър, лавандула  или резене при масаж ще им помогне да забавят темпото. За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли Лимон и Мащерка или Лавандула, за сваляне на температурата при трески са солите с мента и евкалипт,  а за типичните за овните кожни възпаления биха помогнали лосионите с чаено дърво. Нотки на Люляк или Теменужка в парфюма биха ги настроили поне малко романтично.

ТЕЛЦИТЕ обичат много да се трудят. Друга особеност на техния характер е, че са много бавни и нерешителни във вземането на решения.  За да се избавят от стреса, ще им помогнат ароматите на босилек и карамфил. Капнете няколко капки от тези масла във ваната или в аромалампата, и от умората им няма да остане нито следа. За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли Канела и Портокал. Цитрусовите нотки в парфюмите биха ги заредили с оптимизъм и поне малко енергия при вземането на решения.

БЛИЗНАЦИТЕ трябва да се научат да се концентрират. Пълни с енергия, те така се увличат по общуване и говорене, че загубват понякога посоката и идеята си. Капнете във ваната няколко капки масло от кориандър, маточина или чаено дърво, вдишайте със затворени очи и мислете за нещо хубаво. За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли  Френска Ривиера. Нотки на Розмарин, Бор и Лавандула в парфюмите биха ги направили по-събрани и балансирани.

РАЦИТЕ се уморяват много от честите гостувания и на работа се чувстват отпаднали. Да получит енергия ще ви помогне ароматът на грейпфрут, нероли или розмарин. Добавете във ваната няколко капки от едното масло и веднага ще разберете, че няма неразрешими проблеми, а животът е лесен и прекрасен. За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли Мента и лимон. За да погледнат по-реално на живота биха помогнали парфюми със сандалово дърво или канела.

ЛЪВОВЕТЕ получават вдъхновение и творчество от аромата на лаврово дърво, сандалово дърво и кипарис. Масаж с тези масла е много полезен за царствената и едновременно с това нежна натура на Лъва. Тези аромати подпомагат раждането на нови оригинални идеи и повишават самооценката. За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли  Роза и Иланг-Иланг. За да допълнят царственото им излъчване, им подхождат по-силните аромати като роза, тубероза, плодове.

ДЕВИТЕ са хора рационални и не бива да позволяват на чувствата да вземат връх над разума. Достатъчно е няколко минути на ден да вдишвате аромат на лимон, хвойна, розмарин или лавандула, за да разсеете напрежението и тревогите. За ваната препоръчваме шумящи бомбички или соли Лимон или грейпфрут. За да се отпуснат и позабавляват малко, биха им помогнали парфюми с нотки на резене, ванилия, цитрус.

Статията е подготвена от „Sea of Roses“-Luxury Spa Line -моля ако копирате споменете източника.

Продукти на „Sea of Roses“ може да разгледате или закупите от тук :

http://www.charmyrose.com/SHumjaschi-Bombichki-Vana-SHumjaschi-Bombichki-Vana-c-61_331_244_298.html

или тук http://charmybride.com/index.php?cPath=20_86

Натурални масла или аромолампи може да намерите тук:

http://www.charmedastrology.com/

Related