Финансов хороскоп за 2016 година

1
Добави коментар
bgwoman
bgwoman

Няма човек на света, който чистосърдечно да каже, че не го интересува идващата година във финансово отношение. Ако каже, значи просто да излъже. Независимо от това с какви финанси разполагаме, бъдещето по отношение на парите е интересно. Има интрига и за богати, и за бедни. Какво вещаят звездите за 2016 година? Прочетете! Дали ще повярвате, е ваша работа. Ами ако нещата се случат точно такива?…

Овен Финансовият хороскоп на Овните за 2016 г. изглежда съвсем оптимистично: в първите месеци на годината наистина е възможна лека засечка с парите, но положението бързо ще се оправи. През октомври пък делата ви ще вървят с такъв успех, за който дори не сте си и мечтали. През май също ви чакат приятни вълнения, а върхът на пирамидата е през декември – тогава няма да можете да се отървете от пари.

Телец Както и всички останали области на живота, и финансовата тази година за вас ще върви по план. Най-благоприятното време за вас във финансово отношение е през топлите месеци юни и август. През ноември е възможно да ви се наложи да положите допълнителни усилия, за да заработите плануваното, но пък резултатът ще ви се върне с лихва.

Близнаци Най-удачните месеци за вашите финанси ще бъдат юни, юли и октомври. През септември ще ви се отвори шанс да направите сериозни вложения, които ще бъдат в такива мащаби, че ще са в състояние да обезпечат основите на доброто ви бъдеще. Това ще бъде една отлична новост за вас, която трябва да обмислите сериозно, да претеглите на везните, преди да вземете окончателното решение.

Рак Очаква ви значителен ръст в кариерата. Проблемът може да се окаже в това, че ще расте и желанието ви да харчите повече, отколкото печелите. Помислете за планиране на доходите и разходите си, мислете и за някакъв свой допълнителен бизнес, който да ви доставя удоволствие. В края на годината материалното положение се стабилизира, а при някои от представителите на знака дори се подобрява. Вашият труд ще бъде оценен по достойнство.

Лъв Ако става дума само за финанси, идващата година обещава да бъде за вас една от най-успешните. Особено доволни ще бъдете през август и септември. През зимата обаче успехът ви може да демонстрира капризния си характер: въоръжете се с калкулатор и записвайте всички свои приходи и разходи. Разумната парична стратегия през студените месеци ще бъде в състояние да обезпечи и следващата 2017 г.

Дева Финансовият ви хороскоп за 2016-а се предопределя от събития от съвсем недалечното минало. В предходните месеци Юпитер бе във вашия зодиакален знак и, напускайки го, е решил да ви обезпечи всичко необходимо за материалното благополучие. С две думи: що се отнася до финансовите дела просто няма да имате проблеми. Везни Вашето финансово положение изглежда достатъчно стабилно през първите месеци на 2016 г., но делата може малко да се затегнат в разгара на пролетта – през април и май. Не се поддавайте на паника и не изоставяйте проектите си заради опасения, че няма да можете да намерите достатъчно средства, за да ги развиете. С идването на лятото – през юни и юли, нещата ще започнат да се оправят, а с влизането на Юпитер във вашия знак през септември всичко ще бъде вече по мед и масло. Скорпион Звездите ви предупреждават тази година да бъдете много внимателни по отношение на парите, като този призив е особено актуален през летните месеци. Октомври и ноември ще ви донесат финансово облекчение и ще ви помогнат да стабилизирате доходите си, но краят на годината може да ви изненада: затова проявете благоразумие и по отношение на разходите си винаги имайте едно наум. Стрелец Вашият кариерен успех през тази година вероятно ще ви донесе напълно реално парично отражение. Вие явно сте се старали ненапразно, а ако сте готови да рискувате, паричните операции през март и юни обещават добри приходи. Перспективен в това отношение е и ноември: за следващите новогодишни празници вие ще можете да си позволите много от това, от което за настъпващите празници сте се лишили по една или друга причина.

Козирог Звездите казват, че вашето финансово положение ще бъде най-стабилно още през първите седмици на януари. Вторият много благоприятен период ви очаква в средата на лятото, през юли. През декември пък паричните ви дела ще заприличат на игра на рулетка: трябва да правите такива залози и толкова внимателно, че да не сте никога губещи.

Водолей Вие сте любители на чудесата и настъпващата година ще се постарае да ви удиви и в областта на финансите. Във финансов план делата ви ще вървят отлично, като трябва да се отчете обстоятелството, че пари ще ви носи не само основната работа, а и най-неочаквани и въодушевляващи проекти. Позволете си да се отдадете на удоволствията, като все пак бъдете внимателни през май и август, ако не искате да се окажете в ролята на губещи.

Риби През настъпващата година Сатурн е решен да провери здравината на вашите делови качества, а така също и способността да отстоявате собственото си положение и интереси. Ще ви се наложи немалко да се потрудите , но пък и възнагражденията няма да ви разочароват: във финансов план най-удачни за вас ще бъдат март, април и септември.