Дядо Коледа вече е на път. До няколко часа е в България :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,...

Дядо Коледа вече е на път. До няколко часа е в България :: Скандал - всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,...

Снимка: google

Дядо Коледа вече е на път. Той ще обиколи децата по света и ще им донесе любимите подаръци. Както всяка година пътят на белобрадия старец може да бъде проследен онлайн.

 

От Северния полюс днес в 11.30 часа българско време потегли шейната със елените на Дядо Коледа. Само за едно денонощие той трябва да обиколи целия свят.

 

Дядо Коледа се движи с шейна, теглена от девет северни елена начело с Рудолф. Червеният нос на елена водач, е ориентирът, по който със спътници, радари, изтребители и камери бележи пътя му към децата.

 

 

Пътят на дядо Коледа ще бъде внимателно проследен от Google. На сайта на популярната търсачка можете да видите докъде е стигнала шейната на добрия старец, коя е следващата му спирка и колко време остава до пристигането му там. Има и брояч на раздадените подаръците.

 

Пътят на Дядо Коледа се следи и от Северноамериканското военновъздушно-космическо командване НОРАД. 157 доброволци,...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност