Индиана Джоунс се готви за пета серия | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ПРОЕКТИ
Индиана Джоунс се готви за пета серия
Не е ясно дали Харисън Форд ще изиграе отново главната роля или ще се търси друг актьор

02 Януари 2016 17:53
0

принтирай

|

текст

Вече е официално! Компанията „Уолт Дисни“ потвърди,  Индиана Джоунс отново ще нахлузи любимите си ботуши и ще хване прочутия си бич за нова, пета серия от сагата.

В интервю за агенция Блумбърг изпълнителният директор на компанията Боб Игер обеща „още големи истории с „Междузвездни войни“ и „Индиана Джоунс“ на Джордж Лукас“. Стивън Спилбърг, който е режисьор на първите четири филма за легендарния историк, също допусна, че би подписал за създаването на още един епизод с Харисън Форд в главната роля.

В интепвю за Screen International Спилбърг подчерта, че „докато има приключения, аз имам камшик, мека шапка, кожено яке и един мъж на кон, който знае как да се свърши работата“. Режисьорът добави, че не е сигурен дали може да бъде открит друг актьор, освен Харисън Форд, който да може „да влезе в ботушите на Индиана Джоунс“.

Форд, който сега е на 71 г., направи дебютната си главна роля в първата серия „Похитители на изчезналия кивот“ през 1981 г. Засега остава неизвестно, дали ще се ангажира с ново участие във филма.Имаше слухове, че ако Форд не се съгласи, ролята може да бъде изпълнена от Крис Прат или Брадли Купър.„Дисни“ купи правата на „Индиана Джоунс“ и „Междузвездни войни“ от „Лукасфилм“ за 4 млрд. долара през 2012 г.