Нежни пастелни цветове за модерна зимна визия » eMODNO да имам

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

През зимата търсим няколко задължителни неща – удобство, комфорт, уют, топли материи, които да ни предпазват от студените пориви на вятъра и да са наши верни приятели, както в мразовитите сутрини, така и в по-топлите следобеди. И тази година присъствието на една определена тенденция се усеща доста силно сред модните редици и ни радва изключително много! Това са нежните пастелни цветове, които носят несравнима елегантност.

Стилните, леко приглушени нюанси, придават женствен и изтънчен вид на всеки тоалет, макар и да не са толкова лесни за съчетаване, колкото изглежда на пръв поглед. За да избегнете грешки трябва да знаете едно – пастелните цветове обичат компанията на светлите тонове. Най-вече на бялото. Ако желаете да постигнете модерна есенна визия, съветваме ви да избере дреха от нашите страхотни модни предложения, която свободно да комбинирате със светлата част на гардероба си. Подобно съчетание ще ви осигури стилна и свежа визия, изцяло контрастираща на традиционно тъмните зимни цветове, които срещаме по улиците.

Правилото за светлите нюанси обаче се променя, когато става въпрос за връхните дрехи. Палто или яке в пастелно розово/синьо е отличен избор за студените месеци и комбинирането му позволява далеч по-голяма свобода. Заради по-плътните материи на връхните дрехи, съчетаването им с тоалет, решен в тъмни цветове, не е проблем. Точно обратното – атрактивно е, защото в такива случаи палтото се превръща в основен акцент на тоалета и придава свежест и закачлива нотка.

За това не се колебайте, а смело заложете на нежния пастел! Изберете някой от нашите красиви артикули, които подбрахме от страхотния онлайн магазин www.fashionup.bg! Само сега по-голямата част от моделите се радват и на празнично намаление! Затова – побързайте и грабнете любимата визия!

Кликнете на снимката, за да разгледате и купите!

Автор: Преслава Цачева