Близнаци – здравен хороскоп за 2016 година

5
Добави коментар
ioni_koleva
ioni_koleva

Планетарните движения около първите тримесечия на годината може да ви направят по-податливи на заболявания. Здравословните проблеми, свързани с депресия, ще са по-засилени в началото на годината и могат сериозно да ви засегнат. Нередности, свързани с функционирането на храносмилателната система, трябва да бъдат лекувани незабавно, за да не причинят усложнения и проблемите да се задълбочат.

Представителите на зодията, които са на средна възраст или по-възрастните, трябва да обърнат особено внимание на проблемите, свързани с нерегулирано кръвно налягане,  особено в периода от началото на годината до края на месец Септември. Шансовете да получите наранявания по време на гореспоменатия период са доста вероятни. Насочете усилията си в посока на релаксация и отпускане, чрез разходки, за да избегнете рискови ситуации, водещи до стресови моменти.

Моменти на стабилно здраве очакват хората с диабет, макар че е необходимо периодично да провеждат профилактичен контрол на здравословното си състояние. Не забравяйте да спазвате наложената ви диета, както и препоръките на лекуващия ви лекар. Една вкусна и балансирана закуска би била чудесен старт на деня ви.

Съветът за тази година е да предприемате навременни действия и да бъдете бдителни по отношение на всякакви симптоми, възникнали във вашето здравословно състояние.

Как да подобрим сами здравословното си състояние:

– Смущенията в работата ви трябва да бъдат отстранявани тактично, не губете самообладание.

– Бъдете по-чувствителни по отношение на хората, които обичате и уважавайте техните чувства и емоции.

– Винаги имайте резервен план, ако се стремите да осъществите поставените цели.

– Не позволявайте на негативните мисли да повлияят на вашето настроение и способности, когато се сблъсквате с проблеми.

– Отделяйте ежедневно време за себе си, за да се развивате. Отдайте се на дейности, които ви доставят удоволствие. Разхождайте се.

– Обръщайте повече внимание на здравето си, особено през първата половина на годината.

– Поддържайте добри отношения с колегите и началниците си на работното място, не създавайте и не участвайте в конфликтни ситуации.