Джъстин Бибър изгонен от пирамида на маите в Мексико | Temaonline.bg

1
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

КОНФУЗ
Джъстин Бибър изгонен от пирамида на маите в Мексико
Звездата била изхвърлена заедно с охраната си заради „скандално поведение“, сваляйки гащите си за снимка

08 Януари 2016 22:43
0

принтирай

|

текст

Музикантът Джъстин Бийбър се опита да вземе прекалено много от културата на маите по време на своята мексиканска ваканция и беше изхвърлен от руините на маите след опит да влезе в забранена зона.21-годишният канадски певец посети древния град Тулум край Карибско море, където се опита да влезе в зона, забранена за посетители”, заяви служител в Националния институт по антропология и история. Той пристигнал на историческата светиня на маите заедно с приятелката си  Хейли Болдуин. Охраната на културния обект веднага хванала Бийбър и го помолила да напусне, след като неуправляемият младеж се опитал да ис свали гащите, за да си напарви селфи и след като охраната му направила забележка, той изригнал в серия от псувни.

Охраната отказала да го пусне още на входа, защото носел кутуии с бира и водимо бил под влияние на алкохола, но все пак решили да му направят компромис. Но както се вижда, не за дълго.  Бийбър предизвика безредици и по време на предишното си посещение в Мексико през 2013 г. , когато написа в Туитър, че се е срещнал с президента Енрике Пеня Нието и семейството му при концерт в Мексико Сити.

Канцеларията на президента отрече подобна среща да се е състояла , а Бийбър по-късно се поправи, че се видял само с членове на семейството му.